U toku postavljanje novih vodovodnih cevi, do kraja juna stiže sva oprema za fabriku vode!

Zrenjanin – Fabrika vode

Gradonačelnik i predsednik kompanije “Metito” na gradilištu Fabrike vode: pripremaju se objekti za montažu opreme i dodatni rezervoar prečišćene vode

Gradilište Fabrike vode Zrenjanin je u punom jeku, pripremaju se objekti za montažu opreme i dodatni rezervoar prečišćene vode. Sve je to bio povod da gradonačelnik Simo Salapura sa Rami Gandurom, predsednikom kompanije Metito Utilities Ltd, Dubai i saradnicima poseti gradilište.

Branislav Zec, direktor evropskog ogranka Metita i Walid Madver, glavni inžinjer i jedan od direktora Metita informisali su o toku radova.

S obzirom na okolnosti i specifičnosti samog projekta, ide se zadovoljavajućim tempom. Oprema stiže sa više strana sveta od Španije, preko Portugalije, Nemačke i Turske, pa do Osečine i Aranđelovca. Testovi su prošli u skladu sa standardima, tako da se očekuje do kraja juna da se nađu na lokaciji Fabrike vode u Zrenjaninu.

Infrastruktura u gradu Zrenjaninu takođe napreduje, menjaju se cevi u nekoliko gradskih naselja, projekat mernih mesta je pred samim završetkom, dok će, kroz očekivane nove podrške iz budžeta, biti nastavljeno privođenje zamene vodovodnih cevi kraju, kao i zamene vodomera u domaćinstvima.

Za sada, obe strane su istakle da je realizacija ugovora zadovoljavajuća i da će se opravdati poverenje koje je Vlada Republike Srbije dala privatnom partneru i ovom ugovoru.

izvor: zrenjanin.rs

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pratite nas i na portalu

Najnovije vesti - Naslovi.net

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022