Poseta državnog sekretara Đorđa Dabića i donacija Gradu Zrenjaninu u vidu 20 laptop računara

Zrenjanin - 20 laptop računara za Gradsku upravu

Državni sekretar u Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave Đorđe Dabić posetio je juče Opštinu Kovin i Grad Zrenjanin, gde je predstavnicima lokalne administracije uručio donaciju Ministarstva u vidu 20 laptop računara, a u cilju olakšanja rada opštinske, odnosno gradske uprave.

Tokom posete Gradu Zrenjaninu, državni sekretar Dabić razgovarao je s zamenikom gradonačelnika Sašom Santovcem, načelnikom Gradske uprave Nenadom Domjeskovim i pomoćnikom gradonačelnika Rajkom Kapelanom. Prema njegovim rečima, ovom simboličnom donacijom Ministarstvo nastoji da unapredi rad lokalnih organa i pokaže da je tu za pomoć i podršku svim gradovima i opštinama u Srbiji.

Dabić je dodao da je veliki napredak ostvaren otkako je Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave započelo proces sveukupne digitalizacije javne uprave, sa jedinstvenim ciljem pojednostavljenja administrativnih procedura, kako bi se građanima omogućilo da na brz i efikasan način ostvare sva svoja prava koja imaju pred organima uprave.

Izvor i opširnije: zrenjanin.rs

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px