Redakcija informativnog portala volimzrenjanin.com danas slavi 3. rođendan

Informativni portal volimzrenjanin

Iako težimo da pored profesionalnosti pre svega budemo skromni, i ovaj put samo želimo da vas podsetimo na činjenice koje su obeležile predhodne 3 godine.

Dakle 28. februara 2020. godine pokrenuli smo portal volimzrenjanin.com i u prvoj godini ideja je bila da to bude sajt sa hiljadama fotografija našeg grada. Videvši da se to posetiocima dopada ali i posle jednog intervjua u Listu Zrenjanin (pogledajte ovde) i mnogo ličnih poruka ali i poruka preko društvenih mreža počinjemo u drugoj godini sa objavama vesti iz nekoliko kategorija.

Portal i priču smo pokrenuli sami i isključivo svojim ličnim sredstvima, opremom i znanjem a kad je bilo najteže, na početku, pomogli su nam prijatelji, fotografi, novinari, urednici ali i vlasnici portala zrklik i zrenjaninski. Naravno imali smo i podršku urednika gradskog sajta Miodraga Grubačkog i novinarke Ljiljane Stupar.

Drugu godinu, završavamo sa 4000 pratilaca na fb stranici i oko 100.000 pregleda našeg portala na mesečnom nivou a danas, kada slavimo svoj 3. rođendan prati nas preko 9000 ljudi na platformi fejsbuk a portal mesečno dostigne i do 300.000 pregleda.

Uz pomoć kolega saradnika, portal volimzrenjanin.com otvara čak 10 rubrika od kojih smo posebno ponosni na rubriku “Magyar Oldal” za koju piše Tivadar Borbelj, čime postajemo jedini portal u Zrenjaninu koji prati dešavanja i u sredinama gde je većinsko stanovništvo Mađarske nacionalnosti a vesti se pored Srpskog pišu in a Mađarskom jeziku.

Kao i na početku, i dalje su nam prioriteti kultura, umetnost, manifestacije, gradske u društvene teme, sport…

Ove godine smo u saradnji sa turističkom agencijom MINOS TRAVEL odlučili da povodom 3. rođendana obradujemo naše čitaoce tako što ćemo pokloniti jednodnevni izlet za dve osobe u Temišvar (Rumunija) a o ovoj nagradnoj igri ćete biti obavešteni uskoro na našoj fb stranici i instagram profilu.

Hvala što nam dajete podršku i što nas podržavate, redakcija portala volimzrenjanin.com.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

2 Comments

  1. СРЕЋАН РОЂЕНДАН
    Да трајете још дуго и да имате сваки дан све више пратилаца…
    Живели 🙂

  2. veliku podršku i milion lepih reći za portal volim zrenjanin koji posećujem svakodnevno i uvek se prijatno iznenadim nečim novim jer nam sve dočarate slikom i rečima mnogo ste dobri nastavite i dlje mislim da vas sve više zrenjaninaca pa i šire posećuje jer kod vas nema mračnih tema preovladjuje baš ono što nam je potrebno čestitam vam tri godine rada samo napred i srećno

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px