Redakcija informativnog portala volimzrenjanin.com danas slavi 3. rođendan

Informativni portal volimzrenjanin

Iako težimo da pored profesionalnosti pre svega budemo skromni, i ovaj put samo želimo da vas podsetimo na činjenice koje su obeležile predhodne 3 godine.

Dakle 28. februara 2020. godine pokrenuli smo portal volimzrenjanin.com i u prvoj godini ideja je bila da to bude sajt sa hiljadama fotografija našeg grada. Videvši da se to posetiocima dopada ali i posle jednog intervjua u Listu Zrenjanin (pogledajte ovde) i mnogo ličnih poruka ali i poruka preko društvenih mreža počinjemo u drugoj godini sa objavama vesti iz nekoliko kategorija.

Portal i priču smo pokrenuli sami i isključivo svojim ličnim sredstvima, opremom i znanjem a kad je bilo najteže, na početku, pomogli su nam prijatelji, fotografi, novinari, urednici ali i vlasnici portala zrklik i zrenjaninski. Naravno imali smo i podršku urednika gradskog sajta Miodraga Grubačkog i novinarke Ljiljane Stupar.

Drugu godinu, završavamo sa 4000 pratilaca na fb stranici i oko 100.000 pregleda našeg portala na mesečnom nivou a danas, kada slavimo svoj 3. rođendan prati nas preko 9000 ljudi na platformi fejsbuk a portal mesečno dostigne i do 300.000 pregleda.

Uz pomoć kolega saradnika, portal volimzrenjanin.com otvara čak 10 rubrika od kojih smo posebno ponosni na rubriku “Magyar Oldal” za koju piše Tivadar Borbelj, čime postajemo jedini portal u Zrenjaninu koji prati dešavanja i u sredinama gde je većinsko stanovništvo Mađarske nacionalnosti a vesti se pored Srpskog pišu in a Mađarskom jeziku.

Kao i na početku, i dalje su nam prioriteti kultura, umetnost, manifestacije, gradske u društvene teme, sport…

Ove godine smo u saradnji sa turističkom agencijom MINOS TRAVEL odlučili da povodom 3. rođendana obradujemo naše čitaoce tako što ćemo pokloniti jednodnevni izlet za dve osobe u Temišvar (Rumunija) a o ovoj nagradnoj igri ćete biti obavešteni uskoro na našoj fb stranici i instagram profilu.

Hvala što nam dajete podršku i što nas podržavate, redakcija portala volimzrenjanin.com.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

2 Comments

  1. СРЕЋАН РОЂЕНДАН
    Да трајете још дуго и да имате сваки дан све више пратилаца…
    Живели 🙂

  2. veliku podršku i milion lepih reći za portal volim zrenjanin koji posećujem svakodnevno i uvek se prijatno iznenadim nečim novim jer nam sve dočarate slikom i rečima mnogo ste dobri nastavite i dlje mislim da vas sve više zrenjaninaca pa i šire posećuje jer kod vas nema mračnih tema preovladjuje baš ono što nam je potrebno čestitam vam tri godine rada samo napred i srećno

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022