Porodicama sa troje i više dece od iduće godine dostupna nova aplikacija „Tri plus“

Zrenjanin – Aplikacija Tri plus

Podelite vest

Gradonačelnik Simo Salapura, u prisustvu svojih saradnika, direktora javnih preduzeća i Radoša Pejovića pomoćnika pokrajinskog sekretara za demografiju i brigu o porodici , sastao se danas sa predstavnicima Pokreta za decu Tri plus.

Tom prilikom predstavljena je nova aplikacija „Tri plus“ koja je zapravo unapređenje projekta „Cena minus za 3+“ namenjenog svim prijavljenim majkama i očevima koji su ostvarili pravo na ponosnu karticu koja im je omogućavala popuste i privilegije u preko 2.500 objekata širom Srbije.

prezentacija aplikacije 3plus 010

Predsednik Udruženja „Tri plus“ Vladica Gavrilović zahvalio se porodicama sa troje i više dece iz Zrenjanina koji podržavaju novine tog Pokreta, kao i gradonačelniku koji ispunjava obećanja.

– Danas smo predstavili novu aplikaciju koja će svima koji imaju ponosne kartice „Tri plus“ od 1. januara 2023. godine omogućiti i nove pogodnosti. Konkretno, danas smo došli sa predlogom da se u Zrenjaninu ta aplikacija pojača, odnosno da se omoguće i besplatni sati parkiranja, kao i umanjenja računa na usluge preduzeća i ustanova u nadležnosti grada, što je i prihvaćeno – rekao je Gavrilović.

– Na osnovu javnog poziva koji smo raspisali prošle godine izdato je 487 kartica „Cena minus za 3+“  za majke koje ostvaruju određene benefite u 25 objekata u gradu, a koje se odnose na prodavnice, sportske klubove, popuste na sadržaje ustanova kulture.

Danas je predstavljen unapređen sistem sa kojim želimo da izađemo pred naše porodice sa troje i više dece u 2023. godini. Reč je o jedinstvenoj aplikaciji kroz koju će porodice sa troje i više dece moći da ostvaruju dodatne benefite, posebno kada su u pitanju zrenjaninska javna preduzeća – rekao je gradonačelnik.

Gradonačelnik Salapura je kazao da je Grad Zrenjanin prepoznao želju, cilj i viziju Pokreta za decu Tri plus i da je kao prva lokalna samouprava u Vojvodini pristupio Pokretu.

prezentacija aplikacije 3plus 004

Zrenjanin je član udruženja – Pokreta za decu „Tri plus“ od marta prošle godine kada su ugovor o tome potpisali gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura i predsednik tog udruženja Vladica Gavrilović.

Zrenjanin je tako postao prvi grad u Vojvodini koji se priključio Pokretu i omogućio povlastice za porodice sa troje i više dece.

Izvor: zrenjanin.rs

Grad Zrenjanin je sufinansirao projekat „Za grad koji volimo“ a stavovi u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Grada Zrenjanina.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022