Ponovo Gomex u društvu najhumanijih

Zrenjanin

Kompanija Gomex

Forum za odgovorno poslovanje i Koalicija za dobročinstvo, su kompaniju Gomex označili kao laureata Priznanja u oblasti društveno odgovornog poslovanja, čime se Gomex svrstava u društvo kompanija koje su najznačajniji donatori hrane u Srbiji. Odluka o priznanju je usledila nakon što su ove dve organizacije registrovale da je kompanija Gomex u 2021. godini imala značajne aktivnosti na polju doniranja hrane i uključivanja potrošača, kroz razne akcije i podršku humanitarnim organizacijama.

Priznanja su dodeljena u okviru CSR foruma (Corporate Social Responsibility Forum), konferencije koja se održava od 2010. godine, sa ciljem da okupi stručnjake u oblasti društveno odgovornog poslovanja, kao i sve zaintresovane strane, da inicira dijalog, predstavi trendove i ponudi rešenja. Priznanje je u ime kompanije Gomex primila Bojana Aćimov, Izvršni direktor za opšte poslove.

Budući da se poslednje dve godine intenzivno bave ovom temom kroz kampanju „Spasimo hranu, spasimo humanost” i imaju zagovaračke inicijative usmerene na unapređenje okvira za davanje, ovim putem Forum za odgovorno poslovanje i Koalicija za dobročinstvo želeli su da prepoznaju i odaju priznanja kompanijama koje doniraju hranu najugroženijima.

CSR Forum realizuje Forum za odgovorno poslovanje kao deo Projekta za unapređenje okvira za davanje, koji finansira USAID, a sprovodi Koalicija za dobročinstvo, koju predvodi Fondacija Ana i Vlade Divac. Koaliciju čine Trag fondacija, Catalyst Balkans, Smart kolektiv, Srpski filantropski forum, Forum za odgovorno poslovanje i Privredna komora Srbije.

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px