Ponovo Gomex u društvu najhumanijih

Zrenjanin

Kompanija Gomex

Forum za odgovorno poslovanje i Koalicija za dobročinstvo, su kompaniju Gomex označili kao laureata Priznanja u oblasti društveno odgovornog poslovanja, čime se Gomex svrstava u društvo kompanija koje su najznačajniji donatori hrane u Srbiji. Odluka o priznanju je usledila nakon što su ove dve organizacije registrovale da je kompanija Gomex u 2021. godini imala značajne aktivnosti na polju doniranja hrane i uključivanja potrošača, kroz razne akcije i podršku humanitarnim organizacijama.

Priznanja su dodeljena u okviru CSR foruma (Corporate Social Responsibility Forum), konferencije koja se održava od 2010. godine, sa ciljem da okupi stručnjake u oblasti društveno odgovornog poslovanja, kao i sve zaintresovane strane, da inicira dijalog, predstavi trendove i ponudi rešenja. Priznanje je u ime kompanije Gomex primila Bojana Aćimov, Izvršni direktor za opšte poslove.

Budući da se poslednje dve godine intenzivno bave ovom temom kroz kampanju „Spasimo hranu, spasimo humanost” i imaju zagovaračke inicijative usmerene na unapređenje okvira za davanje, ovim putem Forum za odgovorno poslovanje i Koalicija za dobročinstvo želeli su da prepoznaju i odaju priznanja kompanijama koje doniraju hranu najugroženijima.

CSR Forum realizuje Forum za odgovorno poslovanje kao deo Projekta za unapređenje okvira za davanje, koji finansira USAID, a sprovodi Koalicija za dobročinstvo, koju predvodi Fondacija Ana i Vlade Divac. Koaliciju čine Trag fondacija, Catalyst Balkans, Smart kolektiv, Srpski filantropski forum, Forum za odgovorno poslovanje i Privredna komora Srbije.

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022