Aktivisti Pokreta Gorana Zrenjanina postavili nove klupe u parku na Zelenom polju!

Zrenjanin – Nove klupe

Podelite vest

Juče smo u parku na Zelenom polju (iza ambulante i vrtića) zatekli Aleksandru Magazin iz pokreta Gorana koja je nadgledala ali i učestvovala u postavljanu novih 6 klupa u ovom parku koji je da podestimo jednom sličnom akcijom, pre par meseci, opet zahvaljujući “Goranima” i kompanijama koje su pomogle dobio i mnoštvo novi sadnica.

klupe zp 002
Nove klupe na Zelenom polju
klupe zp 001
Nove klupe na Zelenom polju

Za portal volimzrenjanin.com Aleksandra Magazin je rekla sledeće:

Postavka klupa u parku na “Zelenom polju” ja zapravo donatrostvo Pokreta Gorana Zrenjanin kao i zapravo sam park u ovoj Mesnoj zajednici tj Gradu Zrenjaninu tako da smo mi u pokretu osmislili da nabavimo i ove klupe gde će svi građani, kad park lepo ozeleni, moći da sede i da uživaju u blagodetima ovog parka.

Želela bih da napomenem da su donatori klupa za ovaj park bili: Bioelektrik, AC doo, Premi Tarde doo, Gregalis Grup, PR Marke kop, Tanasic, Raca doo ali i grupa građana koja je sakupila novac za ove klupe.

Ovde u parku na Zelenom polju je postavljeno 6 klupa a Pokret Gorana će donariti i dve klupe za “Park beba” na Bagljašu pre BIG tržnog centra.

klupe zp 003
Nove klupe na Zelenom polju

Mi se nadamo da će JKP “Čistoća i zelenilo” želeti da nam pomogne oko održavanja ovih klupa jer već imamo lepu saradnju sa njima pa se nadamo da će se ta saradnji i nastaviti.

klupe zp 006
Nov košarkaški teren na Zelenom polju
klupe zp 005
Nov košarkaški teren na Zelenom polju

U planu, pored ovih klupa je i nabavka kanti za đubre koje su nam preko potrebne a koje bi zaokružile celinu makar u ovom parku koji je da podsetimo nedavno dobio i nov kašarkaški teren.

Pokret Gorana ovom akcijom završava svoje aktivnosti do jeseni kada planiramo da nastavimo sa sličnim akcijama jer nam se sve više javlja društveno odgovornih firm ii pojedinca koji bi želeli da pomognu da nam grad bude lepši i zeleniji.

Ističem da imamo odličnu saradnju sa Gradom Zrenjaninom i gradonačelnikom koji daje punu podršku našem radu i našim akcijama, zaključila je za portal volimzrenjanin.com Aleksandra Magazin, predsednik Pokreta Gorana Zrenjanina.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px