Pokrajina i Grad Zrenjanin obnovili košarkaški teren na Bagljašu

Zrenjanin - Pokrajina i Grad Zrenjanin

Današnju posetu Zrenjaninu pokrajinski sekretar za sport i omladinu Dane Basta započeo je otvaranjem rekonstruisanog košarkaškog terena u naselju Bagljaš – projekta realizovanog u okviru saradnje  Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu i Grada Zrenjanina.

kosarkaski teren i veslaci zrenjanin 008
Sekretar Basta i gradonačelnik Salapura
kosarkaski teren i veslaci zrenjanin 001
Obnovljen košarkaški teren na Bagljašu

Kako je sekretar Basta podsetio, projekat koji je Pokrajina finansirala sa dva miliona dinara, a Grad Zrenjanin sa 200.000 dinara,  podrazumevao je sanaciju terena na otvorenom, montažu nove funkcionalne podloge po standardima Fibe, postavljanje novih konstrukcija i košarkaških tabli, nabavku klupa za rezervne igrače, obeležavanje i druge aktivnosti, kako bi se teren osposobio za redovnu upotrebu i za odigravanje utakmica u letnjem periodu.

Basta je naveo da je u ovoj i protekloj godini resorni sekretarijat za realizaciju različitih projekata na teritoriji grada Zrenjanina uložio 7,4 miliona dinara.

kosarkaski teren i veslaci zrenjanin 007
I sekretar se oprobao u "slobodnim bacanjima"
kosarkaski teren i veslaci zrenjanin 017
U poseti veslačkom klubu "Begej"

U okviru posete Zrenjaninu, sekretar Basta je sa gradonačelnikom Salapurom obišao i Veslački klub „Begej” i Osnovnu školu „Boško Vrebalov” u Melencima, gde su, preko Saveza za školski sport Vojvodine, danas dodeljeni rekviziti za nastavu fizičkog vaspitanja.

Gradonačelnik je pohvalio izuzetnu saradnju resornog sekretarijata i Grada Zrenjanina u oblasti sporta, što je očigledno i kada je reč o uspešno završenoj sanaciji košarkaškog terena na Bagljašu, a što ima posebnu važnost, kako je naglasio, pogotovo ove godine kada je Zrenjanin izabran za „Evropski grad sporta“.

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022