Pogrebna služba “Čistoće i zelenila” na usluzi građanima 24 sata dnevno

Pogrebna služba “Čistoće i zelenila” na usluzi građanima 24 sata dnevno

Pogrebna služba JKP “Čistoća i zelenilo” iz Zrenjanina dostupna je građanima 24 časa dnevno, sedam dana u nedelji. Nalazi se u centru grada, u Svetosavskoj ulici 25. Tamo je smeštena i prodavnica pogrebne opreme, koja je snabdevena kompletnim asortimanom neophodnim za sahrane. To znači da građani na jednom mestu mogu da obave sve aktivnosti vezane za organizaciju sahrane i kupovinu pogrebne opreme.

Informacije vezane za rad Pogrebne službe mogu se dobiti putem telefona 023/561-473 i 023/525-737. Po isteku radnog vremena, građani se mogu obratiti pozivom na dežurni broj telefona 066/866-03-00.

Dežurne ekipe Pogrebne službe će odmah po prijemu poziva izaći na lice mesta. U tim, za građane bolnim i potresnim trenucima, pružiće im svu neophodnu pomoć i svaku potrebnu uslugu”, kažu u JKP “Čistoća i zelenilo”.

Tokom redovne kontrole je primećeno da su pojedina grobna mesta zapuštena i neuređena, iako postoje građani koji su dužni da ih održavaju i da se o njima staraju. Kako u svom radu nastojimo da poboljšamo kvalitet usluga, korisnicima koji nisu u mogućnosti da brinu o održavanju grobnog mesta, kao i onima koji žele da im grobno mesto bude održavano profesionalno, naše preduzeće nudi uslugu uređenja grobnih mesta na godišnjem nivou. Ova usluga podrazumeva uređenje grobnog mesta jednom mesečno, po povoljnim cenama – objašnjava v.d. direktora JKP “Čistoća i zelenilo” iz Zrenjanina Nemanja Milinković.

Cena uređenja grobnog mesta bez ploče, na godišnjem nivou iznosi 4.693,37 dinara. Uređenje grobnog mesta sa pločom na godišnjem nivou košta 3.097,62 dinara.
Informacije koje se odnose na ove usluge zainteresovani građani mogu da dobiju u prodavnici pogrebne opreme radnim danima od 7 do 21 čas, subotom od 7.30 do 20.30 i nedeljom od 8 do 16 časova. Informacije su im dostupne i u kancelariji Pogrebne službe, svakog radnog dana od 7 do 15 sati.
– Na istim mestima građani mogu dobiti i informacije koje se odnose na kupovinu uređenih grobnih mesta sa mermernim okvirom i porodičnih grobnica sa spomen obeležjem. Postoji i mogućnost odloženog plaćanja na više mesečnih rata – ističe Milinković.

Kako uložiti reklamacije, žalbe i molbe

akođe, u kancelariji Pogrebne službe građani mogu da podnesu zahteve za prevod prava korišćenja na grobnim mestima i izdavanje potvrde o korišćenju grobnih mesta i porodičnih grobnica za potrebe ostavinske rasprave. Mogu i obnoviti ugovor o korišćenju grobnih mesta i prijaviti promenu adrese korisnika grobnih mesta. Ovde mogu i neposredno predati žalbe, molbe i reklamacije vezane za pogrebne usluge, kao i molbe za izvođenje kamenorezačkih radova.

Reklamacije, žalbe i molbe mogu se uložiti i putem e-mail adrese: reklamacije@jkpciz.co.rs. Korisnici to mogu da učine i putem telefona 023/523-640 i preko besplatne info linije 0800/000-023. Postoji i mogućnost dolaska u sedište preduzeća, koje se nalazi u Beogradskoj ulici 17.

Građani će odgovor dobiti u roku od osam dana, odnosno najkasnije za 15 dana, u slučaju potrebe za produženjem opredeljenog roka, u skladu sa važećim propisima.

6 7 groblje 800x445

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px