Podržimo očuvanje Carske bare, izdvojite par minuta i popunite anketu!

Zrenjanin – SRP „Carska bara“

Podelite vest

Poštovani Zrenjinci i svi vi koji niste iz Zrenjanina a volite prirodu i želite da date svoj doprinos u njenom očuvanju…

želimo da vas obavestimo da naša sugrađanka Sofija Divljan, inače student Ekologije na Prirodno-matematičkom fakultetu u Novom Sadu, u uokviru svog master rada sprovodi anketu vezanu za značaj lokalnog stanovništva u zaštiti i ekoturizmu SRP “Carska bara”.

carskabara 002
SRP "Carska bara"

Sofija je pokrenula baš ovu anketu jer je interesuje zaštita prirode, održivi razvoj i ekoturizam Srbije, a takođe i jer smatra da je Carska bara jedan od retkih prirodnih bogatstava Vojvodine, čije je upravljanje i zaštitu važno unaprediti zarad blagostanja lokalnog stanovništva kao i budućih generacija.

Anketa je inače anonimna i za popunjavanje je potrebno svega nekoliko minuta i bilo bi nam drago da čujemo vaše mišljenje.

Popunjavanjem ove ankete direktno doprinosite očuvanju i unapređenju prirode u vašem okruženju, a takođe i stvaranju zdravije životne sredine, razvoja ekoturizma i brojnih drugih dragocenih prilika za Zrenjanin i okolinu.

carskabara 009
SRP "Carska bara"
Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

3 Comments

  1. Ako ne zaustavimo Linglong Carska bara će biti uništena. Smederevo i Bor su nam jasan pokazatelj koliko je Kinezima stalo do očuvanja prirode, a i našoj vlasti.

  2. Da li si relana kako da zaustavimo Kineza koji je već završio fabriku koja vredi MILIJARDU dolara a na protestima u centru bude 5 ljudi za vodu koju nemamo 20 godina

  3. Imali ste izbore,glasali ste za 2000 dinara,za one koji nam uništavaju životnu sredinu.Recite to vašoj deci profane duše.

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022