Počinje sistematska deratizacija na teritoriji Grada Zrenjanina

Zrenjanin – Sistematska deratizacija

Podelite vest

Novosadska “Ciklonizacija” će u periodu od 4. januara do 28. februara sprovesti sistematsku akciju zaštite zdravlja građana od štetnih glodara na teritoriji Grada Zrenjanina. Ova sistematska deratizacija se sprovodi na osnovu Zakona o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti i ugovora o partnerstvu sa Gradom Zrenjaninom.

Tretmanima će biti obuhvaćeni objekti individualnog stanovanja u naseljima Taraš, Mihajlovo, Jankov Most, Klek, Lazarevo,  Zlatica, Banatski Despotovac, Botoš, Tomaševac, Orlovat, Čenta, Farkaždin, Perlez, Knićanin, Belo Blato, Stajićevo, Lukićevo, Lukino selo, Ečka, Melenci, Elemir i Aradac, kao i šahtovi fekalne kanalizacije.

Akcija će biti sprovedena i na teritoriji grada i pored šahtova fekalne kanalizacije, operativci „Ciklonizacije“ obićiće i objekte individualnog i kolektivnog stanovanja u MZ Mužlja, MZ Zeleno Polje i MZ Dositej Obradović.

unrecognizable person in white chemical protection suit doing di

Takođe, u tri kruga deratizacije biće izvedeni tretmani deponija, grobalja, pijaca, predškolskih i školskih objekata i verskih ustanova.

U individualnim domaćinstvima, uz pristanak vlasnika, deratizaciju će raditi operativne ekipe, a u objektima kolektivnog stanovanja biće obavljana u dogovoru sa upravnicima zgrada. Biocid će se postavljati u podrumima i tavanskim prostorijama u deratizacione stanice ili na neka druga pogodna mesta.

Iz “Ciklonizacije” apeluju na građane da vidno obeleženim operativcima omoguće pristup u domaćinstvima i u podrumskim prostorima stambenih zgrada. Takođe apeluju da postavljene mamke ne diraju, ne premeštaju i ne uklanjaju, kao i da onemoguće pristup deci i kućnim ljubimcima.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022