Članovi auto kluba „Over the limits Zr“ prvi put donirali paketiće korisnicima dnevnog boravka „Naša priča“

Zrenjanin - Auto klub "Over the limits Zr"

Povodom predstojećih božićnih i novogodišnjih praznika, članovi zrenjaninskog auto kluba „Over the limits Zr“, zajedno sa bratskim klubom „Japan cars“ iz Zrenjanina, odlučili da sprovedu svoju prvu humanitarnu akciju i obraduju korisnike dnevnog boravka za decu, mlade i odrasle sa teškoćama u razvoju „Naša priča“ u Zrenjaninu. Tom prilikom prikupljeno je preko 20 paketića, sa slatkišima i slanišima, koji su na obostrano zadovoljstvo juče uručeni.

Cilj rada Dnevnom boravka predstavlja pružanje organizovane, stručne, multidisciplinarne podrške korisnicima radi unapređenja kvaliteta njihovih života i života njihovih porodica, razvijanje prakse i naučne teorije u radu sa osobama sa smetnjama u razvoju, senzibilisanje zajednice i podsticanje razvijanja inkluzivnog društva.

Kako naglašava osnivač ovog auto kluba, Dragan Todorović, ovo je prva od mnogobrojnih humanitarnih akcija koju će članovi sprovesti, a u narednom periodu planirali su da, osim ustanova, posete i pojedinačna domaćinstva i decu koji su socijalno ugroženi.

Korisnici ove ustanove su se veoma obradovali, što paketićima što vozilima ukrašenim na nesvakidašnji način, a jedno do takvih vozila možete prepoznati svako veče u gradu po velikom broju svetlećih lampica. Sam susret se nije završio samo na uručenju paketića, već je nastavljeno i druženje u prostorijama „Naše priče“ sa korisnicima i zaposlenima uz kafu i čaj.

Da podsetimo, zrenjaninski auto klub „Over the limits Zr“ je osnovan pre 2 godine, i trenutno broji oko 20 članova, a kako ističe osnivač kluba, udruženje je tokom cele godine otvoreno za nove članove, a možete ih kontaktirati preko njihovog instagram profila.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px