Otvorene prijave za Dečiju pijacu u sklopu novogodišnjeg programa u centru

Zrenjanin – Dečija pijaca

Podelite vest

Treća Dečija pijaca u ovoj godini, a šesta od nastanka manifestacije, biće održana u petak, 30. decembra od 18 časova na Trgu slobode. Događaj organizuje udruženje žena “Ženski biznis klub”, uz podršku Unije poslodavaca Srbije – poslodavci Zrenjanina.

Događaj se održava uz podršku kompanije PerSu, u sklopu programa koji organizuju Grad Zrenjanin i Kulturni centar Zrenjanina.

“Želja organizatora jeste da deca predškolskog uzrasta i nižih razreda osnovnih škola, kroz samostalan rad, savladaju nove veštine, razvijaju svoje hobije i prevaziđu prepreke u socijalizaciji koja predstavlja sve veći problem kod dece ove starosne dobi. Mali prodavci na “Dečijoj pijaci” prodaju polovne udžbenike, garderobu, igračke i svoje rukotvorine – slike, nakit, kutije, vaze, magnete i slično” – popručuju iz “Ženskog biznis kluba”.

Učesnici Dečije pijace, prilikom registracije u obavezi su da doniraju minimalno jedan proizvod za zajedničku tezgu, sa koje sav prihod odlazi u humanitarne svrhe.

Prodajni prostor je besplatan za sve mališane. Prijave su obavezne i omogućene putem Google forme na linku.

“Posetioci, od najstarijih do najmlađih, saglasni su da je “Dečija pijaca” jedan od najlepših kadrova iz Zrenjanina.

Dečiji osmesi, dobro raspoloženje, šarene tezge i muzika, razlozi su zbog kojih težimo da ovakve događaje organizujemo nekoliko puta godišnje” – dodaju organizatorke.

Sve informacije o održavanju pijaca možete dobiti na fejsbuk stranicama Unija poslodavaca Srednjeg Banata i Dečija pijaca Zrenjanin.

Osim Dečije pijace, u sklopu novogodišnjeg programa na Trgu slobode, posetioce očekuje veliki broj sadržaja za sve uzraste.

Kompletan program biće objavljen u narednom periodu.

Zašto posetiti Dečiju pijacu?

Dečija pijaca je, prvenstveno, prilika da mališani razvijaju nove veštine, radne navike i vrednosti. Pozitivne efekte ovog događaja ne osećaju samo učesnici, već posetioci manifestacije. Nabrojaćemo samo nekoliko razloga zbog kojih Vas očekujemo porodično na novogodišnjoj Dečijoj pijaci:

– Ponuda je raznovrsna, a cene simbolične – Na tezgicama se, pored igračaka i dečijih rukotvorina, mogu pronaći polovni udžbenici, knjige, nova i polovna odeća i obuća, školski pribor, sportska oprema… Sve ovo možete kupiti na Dečijoj pijaci po nekoliko puta manjoj ceni nego u prodavnicama.

– Mališani prevazilaze prepreke u socijalizaciji– pored toga što će Vaša deca provesti nekoliko sati dalje od ekrana, na Dečijoj pijaci upoznaće mališane iz drugih škola i naselja.

– Razvijamo preduzetnički duh uz ekološku svest – ekološki karakter Dečije pijace ogleda se u ponovnom korišćenju stvari koje prodavcima više ne služe ili ne odgovaraju, a koje su i dalje u upotrebnom stanju.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px