Otvorene prijave za Dečiju pijacu u sklopu novogodišnjeg programa u centru

Zrenjanin – Dečija pijaca

Podelite vest

Treća Dečija pijaca u ovoj godini, a šesta od nastanka manifestacije, biće održana u petak, 30. decembra od 18 časova na Trgu slobode. Događaj organizuje udruženje žena “Ženski biznis klub”, uz podršku Unije poslodavaca Srbije – poslodavci Zrenjanina.

Događaj se održava uz podršku kompanije PerSu, u sklopu programa koji organizuju Grad Zrenjanin i Kulturni centar Zrenjanina.

“Želja organizatora jeste da deca predškolskog uzrasta i nižih razreda osnovnih škola, kroz samostalan rad, savladaju nove veštine, razvijaju svoje hobije i prevaziđu prepreke u socijalizaciji koja predstavlja sve veći problem kod dece ove starosne dobi. Mali prodavci na “Dečijoj pijaci” prodaju polovne udžbenike, garderobu, igračke i svoje rukotvorine – slike, nakit, kutije, vaze, magnete i slično” – popručuju iz “Ženskog biznis kluba”.

Učesnici Dečije pijace, prilikom registracije u obavezi su da doniraju minimalno jedan proizvod za zajedničku tezgu, sa koje sav prihod odlazi u humanitarne svrhe.

Prodajni prostor je besplatan za sve mališane. Prijave su obavezne i omogućene putem Google forme na linku.

“Posetioci, od najstarijih do najmlađih, saglasni su da je “Dečija pijaca” jedan od najlepših kadrova iz Zrenjanina.

Dečiji osmesi, dobro raspoloženje, šarene tezge i muzika, razlozi su zbog kojih težimo da ovakve događaje organizujemo nekoliko puta godišnje” – dodaju organizatorke.

Sve informacije o održavanju pijaca možete dobiti na fejsbuk stranicama Unija poslodavaca Srednjeg Banata i Dečija pijaca Zrenjanin.

Osim Dečije pijace, u sklopu novogodišnjeg programa na Trgu slobode, posetioce očekuje veliki broj sadržaja za sve uzraste.

Kompletan program biće objavljen u narednom periodu.

Zašto posetiti Dečiju pijacu?

Dečija pijaca je, prvenstveno, prilika da mališani razvijaju nove veštine, radne navike i vrednosti. Pozitivne efekte ovog događaja ne osećaju samo učesnici, već posetioci manifestacije. Nabrojaćemo samo nekoliko razloga zbog kojih Vas očekujemo porodično na novogodišnjoj Dečijoj pijaci:

– Ponuda je raznovrsna, a cene simbolične – Na tezgicama se, pored igračaka i dečijih rukotvorina, mogu pronaći polovni udžbenici, knjige, nova i polovna odeća i obuća, školski pribor, sportska oprema… Sve ovo možete kupiti na Dečijoj pijaci po nekoliko puta manjoj ceni nego u prodavnicama.

– Mališani prevazilaze prepreke u socijalizaciji– pored toga što će Vaša deca provesti nekoliko sati dalje od ekrana, na Dečijoj pijaci upoznaće mališane iz drugih škola i naselja.

– Razvijamo preduzetnički duh uz ekološku svest – ekološki karakter Dečije pijace ogleda se u ponovnom korišćenju stvari koje prodavcima više ne služe ili ne odgovaraju, a koje su i dalje u upotrebnom stanju.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022