VOZAČI OPREZ ! Otvorena za saobraćaj deonica puta Zrenjanin-Ečka

Zrenjanin - Otvoren put

JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin je u predviđenom roku završilo radove na izgradnji dela atmosferske kanalizacione mreže koji se proteže ispod državnog puta Zrenjanin – Ečka kod industrijske zone „Jugoistok 2“, pa je u nedelju 26. decembra ova deonica ponovo otvorena za saobraćaj motornih vozila.

JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin je u predviđenom roku u petak 25. decembra završilo radove na izgradnji dela atmosferske kanalizacione mreže koji se proteže ispod državnog puta Zrenjanin – Ečka, a za potrebe industrijske zone „Jugoistok 2“.

radovi jugoistok2 vikzr vodovod zrenjanin 22
Foto: JKP "Vodovod i kanalizacija"

Završeni su i radovi na vraćanju putne površine u prvobitno stanje, a u proteklih dva dana vršeno je uklanjanje građevinskog materijala i pranje asfalta kako bi se u potpunosti obezbedili uslovi za bezbedno i neometano funkcionisanje saobraćaja.

radovi jugoistok2 vikzr vodovod zrenjanin 23
Foto: JKP "Vodovod i kanalizacija"

U nedelju 26. decembra u prepodnevnim časovima uklonjene su znakovne blokade i deonica puta Zrenjanin – Ečka je ponovo otvorena za saobraćaj.

Privremeni krak puta koji je korišćen tokom izvođenja radova, a koji je omogućio neometano funkcionisanje saobraćaja, je zatvoren i obeležen znakovnom signalizacijom.

JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin nastavlja radove na izgradnji atmosferske kanalizacije prečnika 2000 milimetara, a do sada su za potrebe industrijske zone „Jugoistok 2“ završeni radovi na dogradnji vodovodne mreže u dužini od 3 kilometra, kao i radovi na izgradnji priključka na fekalnu kanalizacionu mrežu sa pripadajućom fekalnom mrežom u dužini od 400 metara.

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022