Otvoren renovirani Gomex market u Subotici

Subotica – Gomex market

Kompanija Gomex nastavlja sa renoviranjem i modernizacijom svojih postojećih marketa, pa je tako u petak 24. marta, po redovnom radno vremenu, otvoren renovirani objekat u Subotici.

Kupci koji su navikli na odličnu ponudu i vrhunsku uslugu u pravoj komšijskoj atmosferi u objektu na adresi Bajski put 117, nakon renoviranja, ponovo mogu uživati u nabavci omiljenih namirnica.

Tokom renoviranja, koje je trajalo od 26. februara do 23. marta, u prodajnom prostoru je postavljena nova rasveta, promenjen ulazni portal, izlepljene pločice, kao i potpuno nova oprema – rashladne vitrine, police za voće, zamrzivači…

Zarad povećanja energetske efikasnosti, izlozi su zatvoreni gipsom. Pomenutim preuređenjem, kreirana je radnja koja će zadovoljiti svakodnevne potrebe potrošača, a fokus je stavljen na proširenje i unapređenje ponude svežih odeljenja. Takođe je napravljen jedan veliki funkcionalan magacin. Prodavnica je renovirana po najmodernijim standardima, a kako bi doživljaj kupovine bio još kvalitetniji potrudio se tim dizajnera koji je oplemenio enterijer i usavršio svaki detalj prodajnog prostora, dok se kupcima se nudi mogućnost nabavke više od 3500 artikala.

Kontinuirano ulažući u razvoj maloprodajne mreže, kompanija Gomex će i u ovoj godini nastaviti sa akcijom renoviranja objekata i unapređenja usluga.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pratite nas i na portalu

Najnovije vesti - Naslovi.net

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022