Otvoren renovirani Gomex market u Lokvama

Lokve – Gomex market

Podelite vest

Vrata renoviranog Gomex-ovog objekta u Lokvama ponovo su otvorena, nakon renoviranja, na adresi Lenjinova 96. Objekat je počeo sa radom po redovnom radnom vremenu, a potrošači mogu uživati u proverenoj, prijatnoj kupovini u osveženoj atmosferi novog enterijera, dizajniranog po modernim standardima.

Ovaj maloprodajni objekat sada, osim novog izgleda, ima i dosta drugih poboljšanja koji će značajno doprineti još većem zadovoljstvu prilikom kupovine u MP „Lokve“. 

U skladu sa povećanjem prostora za više od 60m2, objekat je dobio i novi, proširen asortiman koji sada broji preko 2500 različitih artikala.

Povećane su pozicije izlaganja svih fresh proizvoda čime je mogućen veći izbor domaćeg mesa u MAP pakovanju iz našeg Rashladno-distributivnog centra kao i svežeg voća i povrća.
Preuređenjem je kreirana urbana radnja tako da zadovolji svakodnevne potrebe potrošača, a fokus je stavljen na proširenje i unapređenje ponude svežih odeljenja. Kompanija Gomex će i u ovoj godini nastaviti sa akcijom renoviranja objekata i maksimalnog unapređenja usluga.

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022