OTKAZAN solistički koncert Daria Mihaljevića u Narodnom muzeju Zrenjanin!

Zrenjanin – Otkazan koncert

U Narodnom muzeju Zrenjanin danas je trebao naš sugrađanin, mladi umetnik i osvajač mnogih prestižnih nagrada da održi svoj solistički koncert kao krunu svog višegodišnjeg rada, učenja, ulaganja i odricanja.

U skladu sa saopštenjem Samostalnog Sindikata kulture Srbije i inicijative da se svi kulturni događaji na teritoriji Republike Srbije otkažu u periodu od ponedelјka 8. do nedelјe 14. maja, i koncert Daria Mihaljevića je OTKAZAN.

Osnovnu školu, kao i nižu muzičku školu završio je sa uspehom 5.00- dobitnik Vukove diplome. Još sa 6 godina počeo je da se interesuje za muziku i pokazao talenat u sviranju harmonike. Tokom svih godina školovanja aktivno je učestvovao na humanitarnim koncertima, festivalima i takmičenjima.

Takođe je aktivni član hora ‚‚Josif Marinković“ Zrenjanin, sa kojim osvaja veoma visoke nagrade pod dirigentskom palicom prof. Zorice Kozlovacki. Svoje prvo TV emitovanje imao je sa 5 godina (TV Novi Sad- Emisija Predkazanje); uživo uključenje na TV Novi Sad (TV Novi Sad- Emisija Novosadske razglednice 2016).

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022