Osnovna škola „Dr Jovan Cvijić“ obeležila malu maturu

Zrenjanin – OŠ „Dr Jovan Cvijić“

Generacija 2015/2023. OŠ „Dr Jovan Cvijić“ našla se na velikoj raskrsnici života. Važno je kojim će putem krenuti dalje i to jedino od njih zavisi. Želimo im da odaberu pravu putanju života, da sve prepreke na koje budu nailazili savladaju sa lakoćom i da uvek hrabro i odvažno streme svom cilju. Nadamo se da će se rado sećati dana koje su proveli u osnovnoj školi, drugara, učitelja, nastavnika, lepih uspomena, druženja…

Generacija 2015/2023. obeležila je malu maturu u petak, 16.6.2023. u Kulturnom centru prigodnim programom. Tom prilikom dodeljene su im nagrade za ostvaren uspeh:

Od ukupno 99 učenika osmog razreda 45 učenika nosioci su 95 posebnih Diploma „Dositej Obradović“ za ostvarene izuzetne rezultate iz oblasti predmeta: 1,2,3. mesto na konkursima i takmičenjima u organizaciji Ministarstva prosvete. 26 učenika dobilo je zahvalnicu za uspešno promovisanje škole u nastavnim i vannstavnim aktivnostima.

24 učenika nosioci su Diplome „Vuk Karadžić“ za postignut odličan opšti uspeh u učenju i vladanju i ostvarene izuzetne rezultate u osnovnom obrazovanju i vaspitanju.

Učenici koji su osvojii mesto na republičkim takmičenjima su: Tamara Berkesel, Tadija Popov i Jovan Momirov.

Učenici koji su u školi radili iz pojedinih predmeta po posebnom programu za darovite učenike su: Tamara Ćurčić, Tamara Berkesel, Ena Đuriček, Branko Bjelica i Hana Vraneš.

Đaci generacije 2015/2023. su:  TAMARA BERKESEL i TAMARA ĆURČIĆ.

„Ponosni smo na naše učenike i uvek ćemo biti tu za njih, za svaku pomoć i podršku. Želimo im mnogo uspeha i napretka u daljem radu i životu!“, rekli su iz kolektiva OŠ „Dr Jovan Cvijić“ Zrenjanin.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pratite nas i na portalu

Najnovije vesti - Naslovi.net

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022