Zrenjanin bio domaćin prve Olimpijade sporta penzionera Vojvodine

Zrenjanin – Penzioneri Vojvodine

Podelite vest

Zrenjanin bio domaćin prve Olimpijade sporta penzionera Vojvodine – učestvovale 22 ekipe iz udruženja penzionera iz vojvođanskih gradova i opština

Gradsko udruženje penzionera „Zrenjanin“ bilo je domaćin prve Olimpijade sporta penzionera Vojvodine koja je održana u sportskoj hali „Medison“, a na tom takmičenju učestvovale 22 ekipe iz udruženja penzionera iz vojvođanskih gradova i opština. 

Organizatore i goste pozdravio je i poželeo im dobrodošlicu i lepo druženje gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura, u Hotelu “Vojvodina” gde je organizovana podela sportskih nagrada, izložba slika sa likovne kolonije i čitanje nagrađenih književnih nagrada i kratak kulturn – umetnički program.

Predsednik Gradskog udruženja penzionera Zrenjanin Slavko Šućurević zahvalio je Gradu i gradonačelniku na podršci. Istakao je da je njegova želja bila da se posle manjih opštinskih, okružnih i takmičenja na nivou Banata organizuje i olimpijada Vojvodine u našem gradu.

– Ta želja proistekla je iz nekoliko razloga, a najpre što je bavljenje sportom od velikog značaja za nas koji živimo treće doba, ali i zbog toga što dolaze do izražaja i ostale sposobnosti penzionera – rekao je Šućurević.

Kako je naveo, u ovom takmičenju učestvovale su ekipe iz nekoliko gradova i opština iz Vojvodine i da je pored sportskog organizovan i zabavni deo druženja što je svojevrsni oblik ispunjavanja želja penzionera.
– Posle sportskih takmičenja imaćemo i malo druženje uz muziku, a biće naravno i razgovora, razmene iskustava o tome šta i kako odbori rade budući da svaki od njih ima svoje specifičnosti – rekao je Šućurević.

Izvor: Grad Zrenjanin

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022