Ogromno interesovanje za turističke vaučere u Zrenjaninu, redovi ispred pošta još od 6 ujutru!

Zrenjanin - Turistički vaučeri

Kako nam javljaju čitaoci portala volimzrenjanin.com, koji su nam ujedno poslali i fotografije ispred dve pošte u Zrenjaninu, redovi za prijavu za turističke vaučere su počeli da se formiraju već od 6 jutros, uprkos hladnom vremenu i sitnoj kiši. Redovi su takođe veoma veliki i ispred svih drugih pošta u Zrenjaninu.

Da podsetimo, ove godine je vrednost vaučera 10.000 dinara, a novina je to što mogu da se prijave zaposleni čija su primanja do 80.000 dinara, a ne do 70.000 kao do sada. U prvom krugu biće podeljeno 100.000 vaučera.

Fotografije redova su ispred pošte na Lesnini i ispred pošte na Gradnulici.

Što se tiče ostalih uslova, oni su ostali isti kao i prethodne godine: pored zaposlenih, pravo na vaučere imaju i nezaposleni, penzioneri, lica starija od 65 godina koje ne ostvaruju pravo na penziju, nosioci prava na tuđu negu i pomoć, ratni vojni invalidi, studenti i nosioci poljoprivrednih gazdinstava.

Ove godine je podignuta vrednost vaučera na 10.000 dinara, zbog primedbi u prošloj godini koje su se ondosile na cene smeštaja koje su porasle.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px