Uprkos kiši, u sredu je održana radna akcija na Motelu u organizaciji Unije poslodavaca Srednjeg Banata!

Zrenjanin - Unija poslodavaca Srednjeg Banata

Kiša koja je padala u sredu nije sprečila Uniju poslodavaca Srednjeg Banata da započnu radove na obnovi terena za mali fudbal, koji se nalazi u sklopu izletišta „Motel Šumice“ u Zrenjaninu.

Usled nestabilnih vremenskih uslova, u sredu su uspeli da zamene deo dotrajalih dasaka na ogradi. U sklopu naredne radne akcije, čije će održavanje naknadno najaviti, dovršiče zamenu dasaka oko golova, zameniće rukohvate i daske koje učvršćuju ogradu. Očekuje nas i farbanje ograde u celosti.

Iz Unije poslodavaca se zahvaljuju svojim članovima, kompanijama: Sič Mont, Mini Šljunkara, House SR, Building as, Studio Barun, Maksimović Gradnja Zrenjanin, ReneSansa / restaurant & caffe, As Commerce 023, PSC Circom Zrenjanin, Diginet studio i štamparija i Imsaplet socks na izdvojenom vremenu i alatu koji im je ustupljen kao i materijalu koji su pribavili za radove koji su u toku.

Takođe, zahvalili su se medijima koji su iskazali interesovanje za ovu akciju i najavili je putem svojih kanala, između ostalih i portalu volimzrenjanin.com.

“Nadamo se da ćemo narednog puta biti brojniji i da ćemo, udruženim snagama, vratiti ovom terenu sjaj.”, rekli su iz Unije poslodavaca.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pratite nas i na portalu

Najnovije vesti - Naslovi.net

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px