Uprkos kiši, u sredu je održana radna akcija na Motelu u organizaciji Unije poslodavaca Srednjeg Banata!

Zrenjanin - Unija poslodavaca Srednjeg Banata

Kiša koja je padala u sredu nije sprečila Uniju poslodavaca Srednjeg Banata da započnu radove na obnovi terena za mali fudbal, koji se nalazi u sklopu izletišta „Motel Šumice“ u Zrenjaninu.

Usled nestabilnih vremenskih uslova, u sredu su uspeli da zamene deo dotrajalih dasaka na ogradi. U sklopu naredne radne akcije, čije će održavanje naknadno najaviti, dovršiče zamenu dasaka oko golova, zameniće rukohvate i daske koje učvršćuju ogradu. Očekuje nas i farbanje ograde u celosti.

Iz Unije poslodavaca se zahvaljuju svojim članovima, kompanijama: Sič Mont, Mini Šljunkara, House SR, Building as, Studio Barun, Maksimović Gradnja Zrenjanin, ReneSansa / restaurant & caffe, As Commerce 023, PSC Circom Zrenjanin, Diginet studio i štamparija i Imsaplet socks na izdvojenom vremenu i alatu koji im je ustupljen kao i materijalu koji su pribavili za radove koji su u toku.

Takođe, zahvalili su se medijima koji su iskazali interesovanje za ovu akciju i najavili je putem svojih kanala, između ostalih i portalu volimzrenjanin.com.

“Nadamo se da ćemo narednog puta biti brojniji i da ćemo, udruženim snagama, vratiti ovom terenu sjaj.”, rekli su iz Unije poslodavaca.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pratite nas i na portalu

Najnovije vesti - Naslovi.net

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022