Odlična prilika za mlade, u Zrenjaninu su otvorene 232 pozicije za posao!

Zrenjanin – Moja prva plata

Podelite vest

Unija poslodavaca Srbije – poslodavci Zrenjanina obaveštava da će uz podršku Kulturnog centra Zrenjanina, sledećeg utorka, 25. oktobra 2022. godine, sa početkom u 13 časova, u prostorijama Kulturnog centra (u maloj sali) održati promociju programa Moja prva plata.

Cilj ovog programa je da se podstakne osposobljavanje mladih za rad kao i zapošljavanje mladih i da se pruži podrška privredi u rešavanju problema sa nedostatkom kadrova.

unija poslodavaca

U Zrenjaninu su otvorene 232 pozicije.

Ovo je odlična prilika za mlade ljude.  

Na događaju koji će se održati u utorak 25. oktobra, u saradnji sa kompanijama biće predstavljene otvorene pozicije u našem Gradu, pored toga stručnjaci iz HR službi iz nekoliko zrenjaninskih kompanija ispričaće kako izgleda rad u kompaniji i informisaće prisutne o pravima i obavezama mladih u okviru ovog programa.

Mladima srednjeg obrazovanja obezbeđena je mesečna novčana naknada u iznosu od 25.000,00 dinara, dok za one visokog obrazovanja naknada iznosi 30.000,00 dinara. Doprinosi za slučaj povrede na radu i profesionalne bolesti se uplaćuju u skladu sa zakonom.

Pored iznosa koji isplaćuje Nacionalna služba za zapošljavanje poslodavci mogu da isplate i dodatna sredstva. Pojedini članovi Unije poslodavaca Srbije – poslodavci Zrenjanina su svakako voljni da motivišu dodatno aplikante i planiraju da zadrže prijavljene mlade ljude u firmama.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px