Odlična prilika za mlade, u Zrenjaninu su otvorene 232 pozicije za posao!

Zrenjanin – Moja prva plata

Podelite vest

Unija poslodavaca Srbije – poslodavci Zrenjanina obaveštava da će uz podršku Kulturnog centra Zrenjanina, sledećeg utorka, 25. oktobra 2022. godine, sa početkom u 13 časova, u prostorijama Kulturnog centra (u maloj sali) održati promociju programa Moja prva plata.

Cilj ovog programa je da se podstakne osposobljavanje mladih za rad kao i zapošljavanje mladih i da se pruži podrška privredi u rešavanju problema sa nedostatkom kadrova.

unija poslodavaca

U Zrenjaninu su otvorene 232 pozicije.

Ovo je odlična prilika za mlade ljude.  

Na događaju koji će se održati u utorak 25. oktobra, u saradnji sa kompanijama biće predstavljene otvorene pozicije u našem Gradu, pored toga stručnjaci iz HR službi iz nekoliko zrenjaninskih kompanija ispričaće kako izgleda rad u kompaniji i informisaće prisutne o pravima i obavezama mladih u okviru ovog programa.

Mladima srednjeg obrazovanja obezbeđena je mesečna novčana naknada u iznosu od 25.000,00 dinara, dok za one visokog obrazovanja naknada iznosi 30.000,00 dinara. Doprinosi za slučaj povrede na radu i profesionalne bolesti se uplaćuju u skladu sa zakonom.

Pored iznosa koji isplaćuje Nacionalna služba za zapošljavanje poslodavci mogu da isplate i dodatna sredstva. Pojedini članovi Unije poslodavaca Srbije – poslodavci Zrenjanina su svakako voljni da motivišu dodatno aplikante i planiraju da zadrže prijavljene mlade ljude u firmama.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022