Crveni krst – Obuka edukatora u Programu borbe protiv trgovine ljudima

Kikinda – Crveni krst

U periodu od 22. do 23. aprila 2023. godine, Crveni krst Kikinda u svojim prostorijama organizovao je obuku za nove edukatore u Programu Borbe protiv trgovine ljudima za omladinu i podmladak.

Na osnovu poziva Crvenog krsta Kikinda, uz koordinaciju Crvenog krsta Srbije, u realizaciji obuke za nove edukatore podmlatka kao jedan od predavača učestvovala je i Marijana Nikolić, volonter Crvenog krsta Zrenjanin i trener u Programu borbe protiv trgovine ljudima.

Osnovni cilj obuke bio je da učesnici unaprede svoja znanja o trgovini ljudima i da razviju ključne veštine za vođenje radionica među vršnjacima.

Pored predstavnika naše organizacije, u realizaciji obuke učestvovale su i Nataša Čanak iz Crvenog krsta Novog Sada i Jelena Kolarević iz Crvenog krsta Aranđelovac.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px