Obaveštenje o dodeli „Nagrade grada Zrenjanina“ za 2023. godinu – podnošenje predloga do 6. Decembra

Zrenjanin - "Nagrade grada Zrenjanina"

Na osnovu Odluke o ustanovljenju Praznika grada, nagrada, javnih priznanja i zvanja počasnog građanina grada Zrenjanina (“Službeni list grada Zrenjanina” br. 5/17), sprovodi se postupak za dodelu „Nagrade grada Zrenjanina“. „Nagrada grada Zrenjanina“ se dodeljuje na svečanosti koja se održava uoči novogodišnjih praznika.

grb grada zrenjanina

„Nagrada grada Zrenjanina“ dodeljuje se pojedincima i kolektivima za postignute vidne rezultate u oblasti: privrede, nauke, kulture, vaspitanja i obrazovanja, zdravstvene i socijalne zaštite, fizičke kulture, umetnosti i u drugim oblastima od interesa za grad Zrenjanin. Dobitniku „Nagrade grada Zrenjanina“ dodeljuje se priznanje u vidu povelje

„Nagrada grada Zrenjanina“ može se po istom osnovu dodeliti samo jedanput. Izuzetno, može se dodeliti i pojedincima ili kolektivima koji nisu u poslednjih deset godina dobili nagradu.
O dodeljivanju „Nagrade grada Zrenjanina“ odlučuje Komisija za dodeljivanje nagrada i priznanja, ustanovljena gore navedenom Odlukom.

Predloge za dodelu nagrada i priznanja mogu podneti: pojedinci, Skupština grada, Gradonačelnik, Gradsko veće, preduzeća, ustanove, udruženja, organizacije i druge asocijacije. Predlozi za dodelu „Nagrade grada Zrenjanina“, sa obrazloženjem, podnose se do srede, 6. decembra 2023. godine na adresu:

GRAD ZRENJANIN
SKUPŠTINA GRADA
Komisija za dodeljivanje nagrada i priznanja
ZRENJANIN, Trg slobode 10
Sa posebnom naznakom: „Predlog za dodelu Nagrade grada Zrenjanina“

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px