Nacionalna služba za zapošljavanje: Četvrta faza programa  „Moja prva plata“

Zrenjanin - Nacionalna služba za zapošljavanje

Na portalu „Moja prva plata“ objavljena je konačna lista poslodavaca sa brojem izabranih izvršilaca na oglašenim radnim pozicijama. Na području Srednjobanatskog okruga u  program „Moja prva plata“ za  2023. godinu,  uključila su se 64 poslodavca u čijim preduzećima će se osposobljavati 82 mladih.

U toku je četvrta, završna faza, koja će trajati do 19.01.2024. godine, tokom koje će se zaključivati ugovor između tri strane – Nacionalne službe za zapošljavanje, poslodavaca i izabranih kandidata. Po potpisivanju ugovora počinje i sprovođenje programa „Moja prva plata“.

Sa srednjom stručnom spremom pozicije na kojima će se obučavati mladi u našem okrugu su: administrativni radnici, knjigovođe, prodavci, medicinski tehničar, veterinarski tehničar, frizer, šivač, bravar, mehaničar, automehaničar, elektrotehničar, pica-majstor, i dr. Sa visokom stručnom spremom bili su traženi: informatičari, ekonomisti, menadžeri, pedagozi, psiholozi, pravnici, inženjeri tehnologije, veterinari, novinari, i dr.

Program „Moja prva plataˮ  mladima bez radnog iskustva omogućava da obave praksu na konkretnim poslovima kod poslodavaca, i na taj način steknu znanja, veštine i kompetencije za rad i tako povećaju svoje mogućnosti za zapošljavanje.

Program Vlade R. Srbije „Moja prva plata“ sprovodi Nacionalna služba za zapošljavanje, uz podršku Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Ministarstva finansija, Ministarstva turizma i omladine, Privredne komore Srbije i Kancelarije za informacione tehnologije i elektronsku upravu.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px