Najveći izbor novogodišnje dekoracije na jednom mestu!

Zrenjanin - Cvećara jasmin

Novogodišnja čarolija obuzima svaki dom, unosi sreću i radost, i podrazumeva okupljanje dragih osoba i darivanje. Najlepši, neizostavan deo novogodišnje čarolije jeste ukrašavanje doma i poslovnog prostora ikebanama i drugim vidom novogodišnje dekoracije.

Kako bi ste nastupajuće praznike dočekali u što lepšoj i toplijoj atmosferi,  pravo mesto da posetite za vas je naša cvećara „Jasmin“ (Svetosavska br. 2).

Naše prelepe ikebane mogu poslužiti kao idealna dekoracija trpeze, radnog i stambenog prostora ili kao dodatni element dekoracije u prostoriji koju krasi okićena jelka, izbor je na vama, a naše ljubazno osoblje će vam pomoći da izaberete onu pravu, za vas ili vaše najbliže. Cene ikebana kreću se od 500 dinara pa naviše, rekla je Danijela Tančić iz marketing službe JKP “Čistoća i zelenilo”.

Za sve dodatne informacije pozovite 023/536-772! Radno vreme naše cvećare je radnim danima i subotom od 7 do 20 časova. Magija praznika počinje! Čekamo Vas!

Napominjemo da u Rasadniku JKP „Čistoća i zelenilo“ Zrenjanin, u toku je prodaja jelki  različitih vrsta(smrča, u narodu poznatija kao jelka, Pančićeva omorika, prava jela, bodljikava smrča, srebrna i španska jelka i dr) i cene ove godine kreću se od 1.300,00 do 3.000,00 dinara, u zavisnosti od uzrasta i vrste jelke. U “Čistoćinom” rasadniku jelke se prodaju isključivo sa busenom.

Sve informacije u vezi kupovine jelki, zainteresovani građani mogu dobiti putem telefona 023/562-107 ili u samom rasadniku koji se nalazi u Radnickoj ulici bb (naselje Šumica). Radno vreme je radnim danima od 7 do 15 časova i subotom od 7 do 14 sati.

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022