5,5 kilometara novog asfalta na putu između Perleza i Titela!

Zrenjanin – Perlez – Titel

Podelite vest

Radovi na državnom putu između Perleza i Titelskog mosta - 5,5 kilometara novog asfalta, planiran rok završetka do kraja maja

Javno preduzeće “Putevi Srbije” investitor je radova na rehabilitaciji na državnom putu II A reda broj 129, na deonici Titelski most – Perlez. U pitanju je deonica dužine 5,5 kilometara, na jednom od puteva u najlepšem prirodnom okruženju na teritoriji Grada Zrenjanina, uz šumovito priobalje reke Begej i njegovo ušće u Tisu, a potom obalom Tise do drumsko-železničkog mosta. 

Deonica je posebno značajna za stanovnike Perleza i Knićanina, s banatske i Titela, s bačke strane, alternativni je pravac za Novi Sad, kao i za izlaz na auto-put Beograd – Subotica, kod Šajkaša. Iako planiran kao put zonom zaštitnog nasipa uz Begej i Tisu, frekvencija saobraćaja na njemu, posebno teretnog, prouzrokovala je oštećenja i nametnula potrebu za ugradnjom novog asfalta celom dužinom.  

U toku izvođenja radova, u periodu od 7 do 17 časova, saobraćaj se odvija jednosmerno naizmeničnim propuštanjem vozila, regulisano ručno sa zastavicama. Van vremena izvođenja radova, saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem regulisano semaforima. Radovi su obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom, a izvođač je preduzeće “Eko-gradnja” iz Zrenjanina. 

Planirani rok trajanja radova je 31. maj 2022. godine.

Izvor: Grad Zrenjanin

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px