5,5 kilometara novog asfalta na putu između Perleza i Titela!

Zrenjanin – Perlez – Titel

Podelite vest

Radovi na državnom putu između Perleza i Titelskog mosta - 5,5 kilometara novog asfalta, planiran rok završetka do kraja maja

Javno preduzeće “Putevi Srbije” investitor je radova na rehabilitaciji na državnom putu II A reda broj 129, na deonici Titelski most – Perlez. U pitanju je deonica dužine 5,5 kilometara, na jednom od puteva u najlepšem prirodnom okruženju na teritoriji Grada Zrenjanina, uz šumovito priobalje reke Begej i njegovo ušće u Tisu, a potom obalom Tise do drumsko-železničkog mosta. 

Deonica je posebno značajna za stanovnike Perleza i Knićanina, s banatske i Titela, s bačke strane, alternativni je pravac za Novi Sad, kao i za izlaz na auto-put Beograd – Subotica, kod Šajkaša. Iako planiran kao put zonom zaštitnog nasipa uz Begej i Tisu, frekvencija saobraćaja na njemu, posebno teretnog, prouzrokovala je oštećenja i nametnula potrebu za ugradnjom novog asfalta celom dužinom.  

U toku izvođenja radova, u periodu od 7 do 17 časova, saobraćaj se odvija jednosmerno naizmeničnim propuštanjem vozila, regulisano ručno sa zastavicama. Van vremena izvođenja radova, saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem regulisano semaforima. Radovi su obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom, a izvođač je preduzeće “Eko-gradnja” iz Zrenjanina. 

Planirani rok trajanja radova je 31. maj 2022. godine.

Izvor: Grad Zrenjanin

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022