NOVI OGLASI ZA POSAO: Potrebni doktori, poslovni sekretari, referenti nabavke, računovođe, magacioneri, trgovci…

Zrenjanin – Oglasi za posao

Podelite vest

GERONTOLOŠKI CENTAR ZRENJANIN, Oglas ističe: 01.01.2023.

Radno mesto: DOKTOR MEDICINE

Doktor medicine, 1 izvršilac, na određeno vreme, do povratka odsutnog radnika. Potrebno je da kandidati poseduju stručni ispit. Zainteresovani kandidati se mogu javiti na kontakt telefon 060/5461500 ili poslati CV na adresu nemanja.bjelic@gczrenjanin.org

Prijavite se preko Nacionalne službe zapošljavanja

AGRODUKAT DOO, ZRENjANIN, Oglas ističe: 09.12.2022.

Radno mesto: POSLOVNO TEHNIČKI SEKRETAR

Zainteresovani kandidati mogu slati prijave za zaposlenje mejlom : direkcija@agrodukat.rs  ili direktno ići 06.12.2022 u 11 sati  u ulicu Konstantina Danila bb. za radno mesto: Poslovnog -tehničkog sekretara. Potrebne kvalifikacije:  Diplomirani ekonomista, Diplomirani pravnik

Prijavite se preko Nacionalne službe zapošljavanja

„AGRO – DUKAT“ DOO, Oglas ističe: 16.12.2022.

Radno mesto: REFERENT NABAVKE

Zainteresovani kandidati mogu slati prijave za zaposlenje mejlom : direkcija@agrodukat.rs za radno mesto:Referent nabavke. Potrebne kvalifikacije: Agroekonomista/Master agroekonomista, Diplomirani inženjer poljoprivrede, Master inženjer poljoprivrede.

Prijavite se preko Nacionalne službe zapošljavanja

OPŠTA BOLNICA ĐORĐE JOANOVIĆ ZRENJANIN, Oglas ističe: 09.12.2022.

Radno mesto: DOKTOR MEDICINE

Zainteresovani kandidati treba da prilože:

Molbu, CV, overenu fotokopiju diplome, overenu fotokopiju  uverenja o položenom stručnom ispitu, overenu fotokopiju Licence izdate od nadležnog organa (ako je kandidat iz radnog odnosa) ili Rešenje o upisu u komoru (ako kandidat nije u radnom odnosu). lekarsko uverenje o opštoj zdravstvenoj sposobnosti (ne starije od godinu dana)), uredan sanitarni nalaz što dokazuje fotokopija sanitarne knjižice (ne stariji od šest meseci), dokaz o imunizaciji MMR vakcinom ili potvrdu o serološkoj analizi na morbile (IGG), dokaz o imunizaciji Hepatitis B.

Prijavite se preko Nacionalne službe zapošljavanja

DOM ZDRAVLjA DR.BOŠKO VREBALOV ZRENjANIN, Oglas ističe: 06.12.2022.

Radno mesto: VIŠI INTERNI REVIZOR/SAMOSTALNI INTERNI REVIZOR

Uslovi: Na osnovnim studijama u obimu od najmanje 240 ESPB bodova, odnosno specijalističkim strukovnim studijama, po propisu koji uređuje visoko obrazovanje počev od 10. septembra 2005. Godine – diplomirani ekonomista; na osnovnim studijama u trajanju od najmanje četiri godine, po propisu koji je uređivao visoko obrazovanje do 10. septembra 2005. godine – diplomirani ekonomista; položen ispit za ovlašćenog internog revizora u javnom sektoru; najmanje tri godine iskustva na poslovima revizije, interne kontrole, finansijske kontrole ili na računovodstveno-finansijskim poslovima. 

Prijavite se preko Nacionalne službe zapošljavanja

ARMACELL RS AD, ZRENJANIN Oglas ističe: 05.12.2022.

Radno mesto: ŠEF RAČUNOVODSTVA I KNJIGOVODSTVA

Opis posla: Poznavanje i praćenje računovodstvenih i poreskih propisa, Izrada finansijskih izveštaja, sastavljanje završnog računa, Obračun PDV-a, Obračun proizvodnje, Plaćanja u zemlji i inostranstvu, Knjigovodtveno evidentiranje svih poslovnih promena, Priprema dokumentacije za banke i reviziju, Izveštavanje i komunikacija sa vlasnikom Armasel RS AD.

Prijavite se preko Nacionalne službe zapošljavanja

PRVA LINIJA DOO ZRENJANIN, Oglas ističe: 17.12.2022.

Radno mesto: MAGACIONER

Zainteresovana lica u III  i IV nivoa kvalifikacija bez obzira na vrstu zanimanja mogu ostvariti kontakt na sledeće načine: direktnim  odlaskom na adresu poslodavca u vremenu od 06 – 13 časova, pozivanjem na kontakt telefon: 069/1060796, slanjem radne biografije na kontakt imejl adresu:  rvalinija.saska@gmail.com

Prijavite se preko Nacionalne službe zapošljavanja

LJILJANA PETKOVIĆ PR TRGOVINSKA RADNJA RINFUZ, Oglas ističe: 16.12.2022.

Radno mesto: TRGOVAC

Adresa: Zrenjanin, Ul. Dvadeseti oktobar bb, Osoba za kontakt: Vladimir Kesić, Kontakt telefon: +381(64)4573027, Mejl adresa: vladimir.kesic87@gmail.com, Zainteresovana lica u I,II,III i IV sss bez obzira na obrazovanje mogu se javljati poslodavcu na navedene kontakte.

Prijavite se preko Nacionalne službe zapošljavanja

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px