JKP „Čistoća i zelenilo“ – Nove kante za odlaganje zaštitne opreme-maski!

Zrenjanin – Nove specijalne kante

Podelite vest

U saradnji JKP “Čistoća i zelenilo” Zrenjanin, grada Zrenjanina i kompanije Remondis Medison DOO Zrenjanin, danas su na prostoru ispred gradske kuće, u Big tržnom centru i na glavnoj autobuskoj stanici,  postavljene kante za odlaganje zaštitnih maski. Upotrebljene maske su potencijalno infektivni i opasni otpad, koji ne treba mešati sa komunalnim otpadom.

Ovakva vrsta otpada počela je da se pojavljuje nakon izbijanja pandemije korona virusa.Slika upotrebljene zaštitne opreme, odnosno maski na zelenim površinama, trotoarima, oko kontejnera postala je sve češća. Kako bismo zaustavili takvu sliku na ulicama Zrenjanina i sačuvali ugled grada kao grada zelenila, došli smo na ideju da zajednički  preduzmemo nešto i damo doprinos u prevazilaženju i rešavanju ovog problema.

Molimo građane, da u postavljene kante odlažu isključivo iskorišćene zaštitne maske. Na ovaj način zajednički  doprinećemo očuvanju zdravlja i životne sredine, što je i u interesu svih nas, rekao je v.d.direktora JKP „Čistoća i zelenilo“  Zrenjanin Nemanja Milinković.

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022