Pogledajte NOVE prelepe noćne fotografije novogodišnje rasvete u Zrenjaninu!

Zrenjanin - Nova godina

Ovih dana je redakcija portala volimzrenjanin.com dobila dosta poruka sa pitanjem kad ćemo objaviti noćne fotografije okićenog centra. Sinoć smo šetali gradom baš zbog vas.

zrenjanin nova godina 2021 002
Zrenjanin u novogodišnjem ruhu
zrenjanin nova godina 2021 008
Zrenjanin u novogodišnjem ruhu

I ove godine okićena je Gradska kuća od vrata do kupole, gotovo sva stabla u centranoj zoni a svetlucaju i 3 velike jelke gde dominira ona u sredini od 12 metara. Šarmantno je u podnožju dodata klupa sa jelkicama i kućicom kao idelano mesto za fotografisanje ged se porodice i parovi smenjuju kako bi uhvatili „dobar“ kadar.

Decembar je mesec kada se gradovi širom planete ukrašavaju za predstojeće praznike. Ove godine je naš grad nešto kanije okićen u odnosu na druge gradove u Srbiji ali to ne umanjuje lepotu njegovog Trga slobode i glavne gradske ulice.

Pre uslaska u Gradsku kuću i ove godine sve prolaznike pozdravlja svetlucavi deda mraz koji je nekako najdraži najmlađima.

zrenjanin nova godina 2021 006
Zrenjanin u novogodišnjem ruhu

Vozić i ringišpil, kao i drvene kućice su na starom mestu, doduše bez ukrasa i lampica kao prošlih godina i bez dva slavoluka na kojem je onomad pisalo „Božićno selo“ ali to ne znači da svega toga neće biti do 31.12… ima još vremena.

Naravno svima nam nedostaje i veliko klizalište ali nadamo se da je samo ove godine napravljena pauza za ljubitelje klizanja.

zrenjanin nova godina 2021 007
Zrenjanin u novogodišnjem ruhu
zrenjanin nova godina 2021 029
Zrenjanin u novogodišnjem ruhu

Ostaje nam samo da se potrudimo da Trg dobije smisao i svremena na vreme prošetamo tim istim trgom i glavnom promenadom, kupimo možda neki slatkiš, neki suvenir ili jednostvano dođemo da se uverimo kako je sve lepo.

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022