Zrenjaninski Narodni muzej od NIS-a dobio energetski efikasno LED osvetljenje

Zrenjanin – Zajednici zajedno

Podelite vest

Zahvaljujući programu kompanije NIS “Zajednici zajedno”, u zrenjaninskom Narodnom muzeju rasveta zamenjena energetski efikasnim LED osvetljenjem

Promocija projekta Narodnog muzeja Zrenjanin (Zajednici zajedno 2021) Projekat zamene postojeće rasvete energetski efikasnim LED osvetljenjem u prostoru stalne postavke, administrativnom delu i depoima Narodnog muzeja Zrenjanin,  održana je danas u toj ustanovi kulture i tim povodom organizovana je konferencija za novinare na kojoj su govorili Simo Salapura gradonačelnik Zrenjanina, Vadim Smirnov zamenik generalnog direktora Kompanije NIS i Siniša Onjin direktor Narodnog muzeja Zrenjanin koji je istakao da je Narodni muzej jedan od najlepših u Srbiji i drugi najveći muzej u Vojvodini.

nis muzej 004

Istakao je da je Kompanija NIS podržala projekat zamene rasvete energetski efikasnim LED osvetljenjem u prostoru stalne postavke, administrativnom delu i depoima muzeja 
– Zamena rasvete je od važnosti iz više razloga. Prvenstveno, prethodna rasveta bila je stara, a samim tim i neefikasna, pored velike količine energije koju je trošila. Nova rasveta omogućava da se eksponati mogu videti u novoj dimenziji, jer se ranije dešavalo da eksponat bude vidljiv samo u globalu, bez uvida u pojedine detalje – rekao je direktor Onjin i ukazao da vrednost podržanog projekta iznosi dva miliona dinara.

Izvor i opširnije: Grad Zrenjanin

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022