Nikola Vukelić član karate kluba „Banatski cvet“ obeležio 30 godina bogate sportske karijere [FOTO]

Zrenjanin - Nikola Vukelić 30 godina

Zrenjaninac, karatista i čovek plemenitog srca Nikola Vukelić, juče je u Svečanoj sali Mesne zajednice „Gradnulica“ a u krugu porodice i najbližih prijatelja obeležio svojevrstan jubilej vredan pažnje, divljenja i poštovanja – 30 godina posvećenog rada u svetu karatea.

Kako je naveo na početku, iako je to bio veliki izazov, Nikola je uspeo da u 30 minuta, kroz Power point prezentaciju publici i članovima Karate kluba „Banatski cvet“ čiji je predsednik već nekoliko godina, da pretoči kroz slike i tekst svoj put od početka bavljenja karateom pa do današnjeg dana.

Na prvom mestu, kao najveću podršku, Nikola je izdvojio svoju majku i svoju suprugu.

Kako smo i obećali, ekipa informativnog portala volimzrenjanin.com ispoštovala je ovog divnog čoveka i prijatelja našeg portala i sačinila mini reportažu a pre početka Nikolu smo zamolili za par rečenica o svom životu i svojoj karijeri dugoj 30 godina.

„Sve je počelo pre 30 godina, sećam se da sam živeo u istoj zgradi sa Bogdanom Kesićem, i jednom prilikom je rekao mojim roditeljima da se održava upis za nove polaznike u tadašnji karate klub „Zrenjanin“, i pozvao me je da dođem da vidim demonstraciju prikaza karatea. Ja sam tada došao sa tatom i bio sam opčinjem njihovim umećem, i tada sam poželeo da se i ja bavim time.“

„U međuvremenu se osnovao karate klub „Banatski cvet“, koji su osnovali Veselin i Ivan Grubački i Bogdan Kesić, i tada su me pozvali da se pridružim novom klubu, dakle ja sam ovde od početka.

Od značajnih trenutaka, najviše bih istakao medalju sa Evropskog prvenstva u borbama, koje je bilo u Mađarskoj 2011. godine, kada sam nastupao u seniorskoj kategoriji i uzeo sam bronzanu medalju. Tu je i Balkanski šampionat 2018. godine, gde sam osvojio takođe bronzanu medalju u borbama. Bilo je tu još mnogo nekih manjih takmičenja koja su bila veoma značajna za mene.“

„Uskoro ću završiti master na TIMS-u u Novom Sadu i biću master profesor fizičkog vaspitanja, i da nije bilo karatea sigurno ne bih ni došao do ovde. Klub je uvek otvoren za prijem novih članova, a treninzi se održavaju u mesnoj zajednici „Gradnulica“, u osnovnoj školi „Dositej Obradović“ i u osnovnoj školi „Đura Jakšić“. “, rekao je Nikola Vukelić, diplomirani trener.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px