Naselja D2 i D3 uskoro ostaju bez vode! Radovi na mernom mestu u MZ „Dositej Obradović“

Zrenjanin – D2 i D3 bez vode!

U četvrtak 27. aprila zbog izvođenja dodatnih radova na izgrađenom mernom mestu u MZ „Dositej Obradović“ doći će do dvočasovnog prekida vodosnabdevanja u naseljima D2 i D3. Tridesetak minuta nakon puštanja vode u sistem doći će do normalizacije vodosnabdevanja u pomenutim naseljima.

JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin će u četvrtak 27. aprila izvoditi neophodne dodatne radove na izgrađenom mernom mestu u MZ „Dositej Obradović“.

Zbog potreba izvođenja radova u vremenu od 11 do 13 časova doći će do prekida vodosnabdevanja u naseljima D2 i D3.

Odmah po završetku radova, zbog kojih će doći do prekida vodosnabdevanja, voda će biti puštena u mrežu i tridesetak minuta nakon toga doći će do normalizacije vodosnabdevanja u pomenutim naseljima u MZ „Dositej Obradović“.

JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin se zahvaljuje svim stanovnicima naselja D2 i D3 na strpljenju i razumevanju.

izgradnja mernih mesta vodovod zrenjanin vik zr 7

JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin je pre roka, koji je bio do kraja ove godine, završilo izgradnju svih 17 mernih mesta na vodovodnoj mreži u gradu koji su pokriveni SKADA sistemom za daljinsko upravljanje, odnosno prikupljanje i prenos podataka, a za koje je sredstva obezbedila Republika Srbija, sa ciljem unapređenja vodovodne infrastrukture u gradu.

Formiran je telemetrijski sistem vodovodne mreže koji će stvoriti uslove da se merenjem količine protoka evidentiraju tehnički gubici vode u pojedinim zonama grada i na taj način planiraju dalje rekunstrukcije vodovodne mreže i preduzimaju određene radnje kako bi ti gubici bili eliminisani, a što će dovesti do još stabilnijeg i kvalitetnijeg vodosnabdevanja.

JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px