Portal VOLIMZRENJANIN slavi 2 godine postojanja, u toku je nagradna igra!

Zrenjanin – Portal volimzrenjanin.com

Podelite vest

Poštovani prijatelji i pratioci našeg portala. Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da ove godine, 28. februara slavimo 2. rođendan i da smo srećni zbog toga.

28. februara 2020. smo pokrenuli ideju o zrenjaninskom portalu na kojem nema crne hronike i politike i gde je akcenat stavljen na pozitinoj promociji našeg Zrenjanina. Znamo mi da ovaj grad ima gomilu problema ali ovaj grad takođe ima i kulturu i kulturna nasleđa, fantastične i uspešne sportiste svih generacija, vredne i pametne učenike, muzičare, umetnike, jedinstvene manifestacije i divne ljude koji žive svoj usporeni banatski život pored našeg Begeja.

Želja je bila da se naš portal razlikuje od svih drugih i da pokažemo samo lepšu stranu Zrenjanina.
merry christmas greeting card psd mockup

Da li uspevamo u tome pokazaće vreme… A brojke govore da smo u prvoj godini imali otvorenih 1000 stranica mesečno a danas dostižemo i do 100.000 otvorenih stranica mesečno. Vi ste zaslužni za to jer vi ste među tim brojkama, hvala vam što nas podržavate.

Ne možemo svima lično da se zahvalimo ali zato povodom našeg praznika želimo da poklonimo vaučer za DVE osobe sa kojim možete da večerate u restoranu CAFFE ULTRA koji se na lazi u našoj glavnoj ulici i u tržnom centru BIG na Bagljašu.

Detalje naše nagradne igre pogledajte na našoj FB stranici.

Vaš portal volimzrenjanin.com

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

2 Comments

  1. čestitamo dve godine vašeg rada za svaku ste pohvalu pratim vaš sajt i zaista je raznovrstan idivan samo napred bravo

    • Poštovana gospođa Zoro, hvala na lepim rečima i što pratite naš portal. Ako imate neke kritike i sugestije da budemo još bolji budite slobodni da nam napišete ili ovde ili dan pošaljete na naš zvaničan mejl info@volimzrenjanin.com Srdačan pozdrav.

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022