PONOSNI NA SVE: Na humanitarnom koncertu u okviru projekta “Uključi srce” prikupljeno 382.000 dinara!

Zrenjanin - Humanitarni koncert “Uključi srce”

U Kulturnom centru Zrenjanina sinoć je pred prepunom salom održan humanitarni koncert u okviru projekta “Uključi srce”, u organizaciji Centra za pružanje usluga socijalne zaštite grada Zrenjanina „Most“ sa ciljem i željom da korisnik Dnevnog boravka „Alternativa“ i njegova porodica dočekaju zimu u toploj i svetloj kući.

Učenici Muzičke škole „Josif Marinković“ su sa svojim profesorima i svojim izabranim repertoarom doprineli da publika uživa u filmskoj muzici. U koncertu su takođe učestvovali i Centar za očuvanje tradicionalne kulture „Đerđef“ iz Zrenjanina, folkloristi koji neguju ljubav prema tradiciji i kulturi, drugari iz Dramske sekcije Osnovne škole „Jovan Dučić“ iz Kleka, čiji članovi uspešno učestvuju u realizaciji ovog projekta i naravno deca iz DB „ Alternativa“ i „Naša priča“.

“Projekat “Uključi srce” je projekat humanitarnog karaktera u organizaciji Centra za pružanje usluga socijalne zaštite grada Zrenjanina “Most”, ali smo mi pozvali i prijatelje, od kojih su se mnogi odazvali a mnogi su se i sami ponudili. Ovo veče radimo zajedno sa muzičkom školom “Josif Marinković” iz Zrenjanina, sa Centrom za očuvanje tradicionalne kulture „Đerđef“, kao i sa osnovnom školom “Jovan Dučić” iz Kleka, koja zajedno sa dramskom sekcijom učestvuje u maloj predstavi koju smo mi spremili za posetioce, tako da su svi podjednako uključeni.“

„Koncert je posvećen jednom dečaku koji pohađa dnevni boravak “Alternativa”, sa ciljem da ovu zimu dočeka u svetlu i u toplom domu. Određena svota novca je več prikupljena od strane osnovne škole “Jovan Dučić” iz Kleka, koja je pravila humanitarni bazar, a javljali su se i mnogi privatnici sa željom da doniraju sredstva.”, rekla je Nevena Montresor, direktorka Centra za pružanje usluga socijalne zaštite grada Zrenjanina “Most”.

Iz Centra za pružanje usluga socijalne zaštite grada Zrenjanina „Most“ se zahvaljuju svima koji su sinoć došli na koncert i pokazali koliko imaju srce, i pomogli da se prikupi iznos od čak 382.000 dinara.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pratite nas i na portalu

Najnovije vesti - Naslovi.net

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px