Muzička škola “Josif Marinković” dobila 2.400.000 dinara od Pokrajinske vlade

Zrenjanin - Muzička škola “Josif Marinković”

Odlukom Pokrajinske vlade AP Vojvodine – Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice, Muzička škola “Josif Marinković” dobila je 2.388.456 dinara na konkursu za finansiranje i sufinansiranje rekonstrukcije, adaptacije, sanacije, investiciono i tekuće održavanje objekata osnovnih i srednjih škola u Vojvodini za ovu godinu.

muzicka skola 004
Muzička škola “Josif Marinković”

Ugovor o finansiranju i sufinansiranju projekata u školama na teritoriji Vojvodine zrenjaninskoj školi uručio je, u Novom Sadu, predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović. Tom prilikom istaknuto je da je, za rekonstrukciju osnovnih i srednjih škola u Vojvodini,  opredeljeno 76 miliona dinara, od čega je 18,4 miliona dinara izdvojeno za radove na sanaciji u sedam srednjih škola.

Muzičkoj školi “Josif Marinković”, kako je navedeno u projektu, sredstva su namenjena za finansiranje rekonstrukcije svih sanitarnih čvorova, na tri etaže škole – prizemlju, spratu i potkrovlju. 

muzicka skola 002
Muzička škola “Josif Marinković”

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px