Devet vrhunskih MMA borbi u okviru turnira Serbian Battle Championship 36 Revenge

Zrenjanin - Serbian Battle Championship 36 Revenge

Kristalna dvorana u Zrenjaninu sinoć je bila poprište devet vrhunskih MMA borbi, organizovanih u okviru turnira Serbian Battle Championship 36 Revenge. Borci iz Srbije, Brazila, Rusije, Portugala i Angole priredili su zrenjaninskoj publici veče za pamćenje, a posebnu pažnju privukao je domaći takmičar Tomislav Milić iz Žitišta, koji je imao ogromnu podršku sa tribina.

mma zrenjasnin 1200 016a
Serbian Battle Championship 36 Revenge

Milić je nokautom u prvoj rundi savladao protivnika Adriana Radovanovića iz Subotice i time upisao i drugu pobedu kao MMA borac.

Radovanović je prethodno ocenio ovaj meč kao „sukob generacija“ i borbu između iskustva i mladosti, s obzirom na znatnu razliku u godinama između njih dvojice. Na kraju se ispostavilo da svet zaista ostaje na mlađima. Šampionski pehar Tomislavu Miliću uručio je predsednik Rvačkog saveza Srbije Željko Trajković.

mma zrenjasnin 1200 238
Serbian Battle Championship 36 Revenge
mma zrenjasnin 1200 261
Serbian Battle Championship 36 Revenge

Predajom Slavoljuba Mitića posle dve odrađene runde, Predrag Bogdanović je izašao kao pobednik iz prvog meča.

David Tečer iz Subotice je savladao protivnika Cristiana Oliveiru iz Portugala prekidom u drugoj rundi, dok je Brazilac Max Lima bio bolji od Rusa Kirila Tropinina, kog je savladao nokautom u prvoj rundi. Inače, Tropinin je dobio gromoglasan aplauz publike kada je u borilište ušao uz pesmu „Oj, Kosovo, Kosovo“.

mma zrenjasnin 1200 046
Serbian Battle Championship 36 Revenge
mma zrenjasnin 1200 117
Serbian Battle Championship 36 Revenge
mma zrenjasnin 1200 159
Serbian Battle Championship 36 Revenge
mma zrenjasnin 1200 203
Serbian Battle Championship 36 Revenge

U četvrtoj borbi večeri sjajni Brazilac Gustavo Oliveira je pobedio svog sunarodnika Josea Carlosa Soaresa prekidom u drugoj rundi. Dzhamaludin Aliev iz Rusije je nokautom u drugoj rundi savladao Brazilca Lucasa Ananiasa, dok je Nemanja Uverić tehničkim nokautom u prvoj rundi porazio Brazilca Maiquela Falcaa.

Posle sve tri odrađene runde, a jednoglasnom odlukom sudija, Predrag Bogdanović, koji je sinoć odradio dva meča, proglašen za pobednika u duelu sa Arturom Lemosom iz Angole. I na kraju, Stefan Negucić je pobedio Akbara Gadzhiekperova iz Rusije prekidom u trećoj rundi.

Ovaj događaj privukao je veliki broj gledalaca, a u publici je, pored ostalih, bio i naš proslavljeni fudbaler Darko Kovačević.

Ostavite komentar ovde...

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *