U kompaniji Mlekoprodukt održana predstava Maske u izvođenju inkluzivnog pozorišta

Zrenjanin - Mlekoprodukt

Kuća Mlekoprodukt 1. juna održala je Porodični dan za zaposlene, organizovavši veliki događaj u krugu kompanije za zaposlene i članove njihovih porodica. Ovo je ujedno bio i povod da se obeleži 77 godina kompanije, a veoma važan deo dešavanja bila je i predstava Maske u izvođenju trupe amaterskog pozorišta Doma za smeštaj lica sa smetnjama u razvoju „Kulina“.

U okviru Porodičnog dana u kompaniji Mlekoprodukt održan je kreativni program za zaposlene i njihove mališane, sa brojnim sportskim, umetničkim i drugim aktivnostima. Dešavanje je bilo nova prilika da kompanija Mlekoprodukt pokaže svoju privrženost društvenoj odgovornosti i vrednostima inkluzije, a dodatnu simboliku donela je i činjenica da se prvog juna obeležavaju Svetski dan mleka i Međunarodni dan dece.

Na kraju programa, glumci – amateri, štićenici Doma za smeštaj lica ometenih u razvoju, izveli su predstavu napravljenu po jedinstvenom modelu u svetu. Predstava je napisana u skladu sa namerom terapeuta – autora komada da  učesnicima, tokom priprema za izvođenje kao i na samoj bini, podigne osećaj samopouzdanja i lične sigurnosti, kao i nivo aktivnosti i svest o ličnoj vrednosti, a gledaoce da motiviše u usvajanju suštinskih životnih vrednosti.

Ovo izvođenje u krugu kompanije Mlekoprodukt samo je jedno od mnogih koja se održavaju širom Srbije: cilj trupe je da izvodi predstavu u mnogim gradovima, za što veći broj građana, i da tako pruži motivaciju i izvođačima i gledaocima.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px