Mlekoprodukt domaćin predstave Maske u izvođenju inkluzivnog pozorišta doma za lica ometena u razvoju „Kulina”

Zrenjanin - Mlekoprodukt

Kompanija Mlekoprodukt, strateški posvećena društveno odgovornom poslovanju, ove godine će 1. juna za svoje zaposlene i članove njihovih porodica prirediti Porodični dan, koji će biti i prilika da se obeleži 77. rođendan Mlekoprodukta.

Prvi jun je ujedno i Međunarodni dan dece i Svetski dan mleka, tako da je predstojeća subota dan velike simbolike. Jedan od glavnih elemenata ovogodišnjeg događaja u Mlekoproduktu, dokaz posvećenosti ove kompanije principima društvene inkluzije, jeste i predstava Maske, koju će izvesti trupa amaterskog pozorišta Doma za lica ometena u razvoju „Kulina”.

Predstava, koju će izvesti glumci – amateri, predstavlja jedinstven model u svetu: terapeuti su u radu sa osobama sa smetnjama u razvoju otišli korak dalje i osmislili predstavu koja ima lekovita svojstva na učesnike, podstiče ih na aktivnost, podiže osećaj samopouzdanja, osećaja sigurnosti, svesti o ličnim vrednostima, ali je istovremeno lekovita i za gledaoce jer nosi poruke o suštinskim životnim vrednostima.

Cilj ove inkluzivne trupe je da izvodi predstavu u mnogim gradovima, za što veći broj građana, delujući motivaciono i na izvođače i na gledaoce.

Porodični dan u dvorištu kompanije Mlekoprodukt počeće kreativnim programom koji će se održati od 11h-13h, u okviru koga su zakazane sportke, kreativne i druge aktivnosti za decu i odrasle, a predstava Maske održaće se od 13h.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px