Danas je Međunarodni dan socijalnih radnika, dan ljudi velikog srca!

Zrenjanin – Dan socijalnih radnika

Podelite vest

Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja čestitalo je danas socijalnim radnicima u Srbiji Međunarodni dan socijalnih radnika, uz zahvalnost što svakodnevno, bezuslovno pružaju pomoć i podršku onima kojima je ona potrebna.

Ministarstvo ukazuje da je jak i funkcionalan sistem socijalne zaštite jedan od važnih stubova dobrog funkcionisanja države, a da socijalni radnici predstavljaju važnu kariku u tom sistemu.

Unapređenje sistema socijalne zaštite i njegov razvoj nezamislivi su bez glavnog partnera u tom poslu – socijalnih radnika, njihovog truda, rada, strpljenja, razumevanja i empatije za druge.

Uz podršku Vlade Republike Srbije i Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, zaposleni u sistemu socijalne zaštite dali su nemerljiv doprinos u borbi protiv pandemije Kovid 19 i očuvanju zdravlja korisnika. 

dan socijalnih radnika

Osnaživanje sistema socijalne zaštite i jačanje kapaciteta zaposlenih i unapređenje njihovog položaja i u narednom periodu biće prioritet Ministarstva.

Briga o svakom građaninu Srbije i obezbeđivanje bolje i kvalitetnije mogućnosti za sve zajednički je cilj države i zaposlenih u sistemu socijalne zaštite, što se može postići samo sinergijom, razumevanjem i predanim radom.

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022