Manifestacija “Dani porodice” održava se u subotu u Perlezu – obezbeđen besplatan autobuski prevoz iz Zrenjanina, Ečke i Stajićeva

Perlez - Dani porodice

Na “Porodičnom korzou” pored Begeja u Perlezu, u subotu, 9. septembra, u 17 časova, biće svečano otvorena manifestacija “Dani porodice”. Ovo je treće izdanje te manifestacije, koja se organizuje s ciljem promovisanja lepote porodice i porodičnog života i vrednosti, a prvi put je organizovana 2021. godine.  

Pod pokroviteljstvom Ministarstva za brigu o porodici i demografiju i Grada Zrenjanina, održaće se dvodnevni kulturno-zabavni program, dečji programi, koncerti, a osim prostora na šetalištu pored Begeja, jedan segment manifestacije dešava se u nedavno otvorenoj Kulturnoj stanici Baštinar mlin, u centru Perleza.

Organizatori su obezbedili besplatan autobuski prevoz iz Zrenjanina za sve koji žele da prisustvuju otvaranju manifestacije. Polazak je iz tržnog centra BIG, u subotu, 9. septembra, u 15.30 časova. Autobus se potom zaustavlja na svim stajalištima duž magistralnog puta kroz grad u Zrenjaninu, kao i u Ečki i Stajićevu. 

Povratak autobusa iz Perleza je u 19.30 časova. 

Izvor: zrenjanin.rs

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pratite nas i na portalu

Najnovije vesti - Naslovi.net

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022