Zrenjaninac Luka Mandić, na pripremnom sastanku za 65. Kamp Crvenog krsta Austrije

Zrenjanin – Luka Mandić

Po pozivu Crvenog krsta Austrije, volonter Crvenog krsta Zrnjanin Luka Mandić je učestovao na pripremnom sastanku povodom organizacije 65. Međunarodnog letnjeg kampa prijateljstva Crvenog krsta Austrije koji će biti održan u Langenloisu 2023. godine.

luka mandic
foto: fb crveni krst Zrenjanin

Kamp ima za cilj da poveže mlade volontere Crvenog krsta iz čitavog sveta, različitog kulturnog i socio-ekonomskog porekla. Sastanak je održan u Beču u prostorijama Nacionalnog društva Crvenog krsta Austrije u periodu od 24. do 26. februara 2023. godine i prisustvovalo mu je deset članova organizacionog Tima među kojima i Luka Mandić iz Srbije.

Podršku i pomoć Timu pružio je gospodin Güntera Stummer, zadužen za međunarodne odnose i omladinu Austrijskog Crvenog krsta.

Na sastanku je utvrđena tematska oblast kampa, agenda i formirane su radne grupe koje će se baviti pripremom edukativnog materijala. Planirano je da 65. po redu „Međunarodni letnji kamp prijateljstva“, posle dvogodišnje pauze usled pandemije, bude održan u punom kapacitetu tokom jula tekuće godine.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px