Link line Vam nudi najpraktičnija rešenja za zastakljivanje terase sa garancijom od 5 do 10 godina!

Link line – Zastakljivanje terasa

Podelite vest

Proleće, lepo vreme, jutarnja kafa, prijatan kutak i zastakljena terasa.

Ima li šta lepše od pozitivne vibracije i oaze mira?

Link line

Bilo da živite u kući i imate veliku terasu ili živite u zgradi gde su kvadrature manjih dimenzija, gde su terase skučene, nefunkcionalne i beskorisne, Link line uvek ima pravo rešenje za Vas a to je – Zastakljivanje terase.

Stvaramo maksimalno iskorišćen kutak na Vašoj terasi

zastakljivanje terase link line stolarijom 2a
Link line - Zastakljivanje terasa

Kada se odlučite na zatvaranje terase odmah vam je u glavi novi prostor ali i ušteda električne energije. Zatvorenom terasom dobijate prostor koji ćete koristiti, bez obzira na vremenske uslove. Na zastakljenoj terasi možete i u letnjem i zimskom periodu dodati par cvetnih žardinjera i neku garnituru i uživati uz jutarnju kaficu, noću možete posmatrati nebo i zalazak sunca sa svojim ljubimcem kojem će takođe prijati komfor i sigurnost. Sa zastakljenom terasom dobijate elegantno i moderno proširenje prostora, savršen dodatak koji ukrašava prostor i u kojem možete svakodnevno uživati.

Terasu možete zatvoriti sa PVC i ALU stolarijom koja funkcioniše na svim oblicima terasa. Takođe možete birati između klasičnog otvaranja (otvaranje na kip i okretno otvaranje) ili kliznog sistema.

„Svaki način zatvaranja terasa ima svoje prednosti ali i mane. Baš zbog toga, naš stručni tim izlazi na teren, zatim savetujemo naše kupce na koji način je najbolje da zastakle svoj balkon ili terasu, kako bi maksimalno iskoristili svaki milimetar prostora i uživali tokom čitave godine. Svaki naš sistem zatvaranja je trajan, moderan i obezbeđuje odličnu termičku i zvučnu izolaciju prostora.“

Prednosti zastakljene terase:

Link line svojim kupcima nudi mnogobrojne sisteme zastakljivanja:

Kako ističu, ne postoji idealno rešenje za sve prilike, već rešenje birate u zavisnosti od toga koju će funkciju imati terasa nakon zastakljivanja!

Da li ste spremni da proširite svoj stambeni prostor, da od obične terase napravite kutak, gde će Vas pored porodice i prijatelja posećivati inpiracija i sreća?

zastakljivanje terase link line stolarijom 2
Link line - Zastakljivanje terasa

Iz ove komplanije poručuju da posetite neke od njihovih izložbenih salona u Novom Sadu ili Zrenjaninu, kako biste se uverili u vrhunski kvalitet Link line stolarije. Ukoliko želite da zastaklite terasu od njihovih PVC i ALU profila, slobodno ih kontaktirajte za dodatne savete.

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022