Linglong International Europe i Gradonačelnik Zrenjanina uručili novogodišnje paketiće deci iz Dnevnog boravka „Naša priča“

Zrenjanin – Dnevni boravak „Naša priča“

Podelite vest

Gradonačelnik Zrenjanina je juče sa predstavnicima kompanije Linglong International Europe uručio novogodišnje paketiće deci iz Dnevnog boravka za decu, mlade i odrasle „Naša priča“, povodom predstojećih novogodišnjih praznika i tako im utkali prazničnu euforiju i toplinu.

“Pre svega, ovo je podrška grada i podstrek svim društveno odgovornim kompanijama da podrže javni život u našem gradu, jer društveno odgovorno ponašanje je poželjno i to kompanija Linglong pokazuje i ovoga puta na delu.

Pored današnjih paketića, nekoliko akcija ozelenjavanja, podrške u izgradnji dva dečija igrališta, podrške našim fudbalskim talentima i finansiranju njihovog odllaska na fudbalski kamp, ovo je samo još jedna u nizu akcija.

Trudimo se da zajednički partnerski, oni kao investitori, mi kao lokalna samouprava, pronađemo zajednički interes za našu lokalnu zajednicu.

Primer kompanije Linglong treba da prate i druge kompanije, a mi ćemo se u daljem periodu bazirati i, svakako voditi računa o svim zakonskim aspektima poslovanja, obzirom da vlada veliko interesovanje za ekološki aspekt poslovanja ove kompanije, i verujte da tu neće biti nikakvog kompromisa.

Vodimo računa i sve studije pokazuju da ono što će se raditi u Zrenjaninu i što će se proizvoditi u našem gradu, neće imati štetan uticaj na naše stanovništvo.”, rekao je gradonačelnik Simo Salapura.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

One comment

  1. pozdravljam akciju o dodeli paketica deci sa posebnim potrebama od kompanije ling long koji su dali primer da idruge kompanije pa i pojedincu treba da slede ovaj primer

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px