LEPE VESTI: Firma “Kalmes” novi poslodavac u Industrijskoj zoni “Jugoistok – Ečka” u Zrenjaninu

Zrenjanin – Firma “Kalmes”

Podelite vest

Popunjava se ugaona parcela u zoni “Jugoistok”, proizvodne pogone podiže zrenjaninsko preduzeće “Kalmes”

Objavljen je Javni poziv za prezentaciju urbanističkog projekta urbanističko-arhitektonske razrade lokacije za izgradnju proizvodnog objekta u radnoj zoni “Jugoistok I“ u Zrenjaninu, podnosioca zahteva “Kalmes” d.o.o. iz Zrenjanina. Ovaj investitor planira gradnju na ugaonoj parceli, omeđenoj ulicama Ognjeslava Kostovića i Dr Đorđa Radovića, na površini od 3.000 kvadratnih metara, a u pitanju je parcela pored poslovnog prostora preduzeća “Remondis Medison” i u blizini “Ćirkoma”.

Još jedan investitor iz našeg grada pridružiće se postojećim u ovoj radnoj zoni, a u projektovanim proizvodnim objektima, koji će zauzimati nešto više od 50 odsto površine predmetne parcele, “Kalmes d.o.o.” planira da proizvodi metalnu galanteriju, što podrazumeva CNC sečenje limova, varenje, savijanje limova i mašinsku obradu na CNC strugovima i CNC glodalicama.

zone septembar 2022 manja 1

Kako je navedeno u projektnoj dokumentaciji, bruto razvijena površina budućeg objekta je 1.738,03 m2, dok je ukupna neto korisna površina 1.613,98 m2, a sastoji se od dve proizvodne hale, čekaonice, hodnika, garderobe za radnike, četiri radionice i toaleta. Na međuspratovima se nalaze kancelarije, konferencijska sala i toaleti.

zona jugoistok kalmes 1

Industrijska zona “Jugoistok – Ečka” u Zrenjaninu, svojim kapacitetom, dosadašnjim razvojem i potencijalima predstavlja jednu od najprivlačnijih lokacija za investiranje na teritoriji Republike Srbije. U ovoj zoni posluje, gradi proizvodne pogone ili je kupilo građevinske parcele više od 30 investitora, među kojima i najveći strani investitor u Srbiji, “Linglong”. Planskim proširenjima, kapacitet zone “Jugoistok” dostigao je 550 hektara, od kojih preko 130 imaju poznatog vlasnika. U ovom trenutku verovatno nema lokalne samouprave u Srbiji, osim Zrenjanina, koja je u mogućnosti da na jednom mestu ponudi investitorima takav obim infrastrukturno uređenog građevinskog zemljišta.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

izvor: zrenjanin.rs

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px