Kancelarija za mlade Zrenjanin realizovala aktivnosti u okviru projekta „Mladi napišite šta vam je na umu“

Zrenjanin - Kancelarija za mlade Zrenjanin

Kancelarija za mlade Zrenjanin je juče na gradskom Trgu slobode, u sklopu aktivnosti u okviru projekta Evropske unije „Dijalozi s mladima 2.0“, učestvovala u zajedničkom projektu sa Kulturnim centrom Zrenjanina pod nazivom „Mladi napišite šta vam je na umu“. U okviru ove aktivnosti mladi su imali priliku da na bilbordu koji se nalazi na Trgu napišu svoju poruku usmerenu ka prevenciji mentalnog zdravlja, a juče je i promovisana društvena igra “Black Out”, koja za cilj ima prevenciju bolesti zavisnosti.

„Danas smo se okupiili ovde na gradskom Trgu u Zrenjaninu povodom projekta inicijative mladih učionica, koje sprovodi krovna organizacija mladih sa svojim partnerima. Mi smo uzeli učešće zajedno sa Kulturnim centrom, koji je i nosilac ovog projekta „Mladi napišite šta vam je na umu“, jednog u nizu naših aktivnosti koje smo imali u prethodnom periodu u Plankovoj bašti.

Danas smo se okupili kako bi mladi napisali na bilbord svoju poruku usmerenu ka prevenciji mentalnog zdravlja. Takođe, danas smo u sklopu ove aktivnosti promovisali i društvenu igru “Black Out”, koja ima za cilj prevenciju bolesti zavisnosti, i ove godine je ona uzela mnogo učešća u našim aktivnostima. Zahvalio bi se Krovnoj organizaciji na pomoći oko same štampe Black Out-a i omogućavanju mladima Grada Zrenjanina da učestvuju na takmičenjima u okviru učeničkih kampanja. “, rekao je Miodrag Laništanin, koordinator Kancelarije za mlade Zrenjanina.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px