Kulturni centar Zrenjanina na Danima piva

Zrenjanin – Dani piva

Podelite vest

Kulturni centar Zrenjanina i ove godine u toku gradske manifestacije „Dani piva“ organizuje zabavne, edukativne i umetničke sadržaje namenjene deci, ljubiteljima predstava, poetskih večeri i rokenrol muzike. Pozivamo vas  da nas posetite na tri lokacije na kojima će se  održavati programi. 

U Gradskoj bašti biće izvedene dve predstave i organizovano jedno poetsko veče. „Zabavilište u Parkiću Plankiću“ je naziv dečjeg programa koji će se realizovati od četvrtka,  11. do nedelje,  14. avgusta. U subotu, 13. avgusta u Amfitetru Kulturnog centra organizujemo Festival alternitivnog zvuka „Zrenjanin zove“.  U nastavku pogledajte detaljne informacije o programima i satnice događaja.

DANI PIVA U GRADSKOJ BAŠTI Dramski program – dve predstave, jedno poetsko veče. 11, 13. i 14. avgust – 21 sat

U Gradskoj bašti u okviru manifestacije „Dani piva“ organizuju se dve predstave i jedno poetsko veče. Jedanaestog avgusta na programu je monodrama „Hapšenje sa predumišljajem“. Scenario za ovu predstavu  je uradio Cvetin Aničić, režiju potpisuje Petar Mitić a glavni lik policijaca iz monodrame igra Bojan Miloradović iz jagodinskog „Velikog teatra“. Trinaestog avgusta publiku očekuje još jedna komedija urađena u formi monodrame pod nazivom „Ubiću se, majke mi“ koja govori o ženi koja se nalazi na životnoj prekretnici i koju sa svim komičnim elementima glumački interpretira Jovana Petronjević  u režiji Katarine Mitrović Janković. Četrnaestog avgusta na programu je poetsko veče „Hod po strunama“ sa glumcima Aleksandrom Lazićem i Jelicom Kovačević i muzičarem Ninoslavom Ademovićem.

DEČJI PROGRAM U TOKU MANIFESTACIJE „DANI PIVA“ ``Zabavilište u Parkiću Plankiću`` od 11. do 14. avgusta

U okviru gradske manifestacije “Dani piva“ u Plankovoj bašti pored Kulturnog centra Zrenjanina od četvrtka, 11. avgusta do nedelje, 14. avgusta biće održan  dečji program –“Zabavilište u Parkiću Plankiću“.

Raznovrsni sadržaji namenjeni najmlađima obuhvataće niz svakodnevnih kreativnih i edukativnih radionica kao i zabavnih programa namenjenih njihovom uzrastu. Svi programi su besplatni ali imajući u vidu da je „Zabavilište“ i humanitarnog karaktera, simbolične ulaznice na radionice su plastični čepovi (doniraće se udruženju “Čep za hendikep“) i dečije stare stvari, igračke, knjige (doniraće se “Crvenom krstu“).

Napravljene stvari na radionicama, ukoliko deca žele da ponesu kući, otkupljuju i po svojoj želji doniraju udruženjima “Zelene šape“ i “Nurdor“. Svu decu u parku očekuju voće i voda kao poklon Trgovinskog lanca „PerSu“. Najistaknutije učesnike radionica očekuju vredni pokloni.

Organizatori i pokrovitelji: Grad Zrenjanin Kulturni centar Zrenjanina
Sponzori: Trgovinski lanac PerSu, Štamparija i studio za grafički dizajn „Diginet“

ZRENjANIN ZOVE - Festival alternativnog zvuka

Subota, 13. Avgust – Amfiteatar Kulturnog centra Zrenjanina

Publika je  navikla  da se u toku gradske manifestacije „Dani piva“ već deceniju unazad u Kulturnom centru Zrenjanina  organizuje i Festival alternativnog zvuka „Zrenjanin zove“. Ove godine na jednodnevnom festivalu nastupaju sledeći bendovi: Restore, Madresi , Neke face  i  Vizelj. Festival se održava u Amfiteatru Kulturnog centra. Nastupi počinju u 22 sata. Ulaz je besplatan.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022