Kulturni centar Zrenjanina dobija najsavremeniju scensku rasvetu, ozvučenje i video opremu!

Zrenjanin – Kulturni centar

Podelite vest

Počeli radovi u Kulturnom centru Zrenjanina - uz podršku Pokrajine, postavlja se najsavremenija scenska rasveta, ozvučenje i video oprema

U Kulturnom centru Zrenjanina u toku su radovi na postavci najsavremenije scenske rasvete, ozvučenja i video opreme. Sredstva za navedenu opremu, u iznosu od preko 32 miliona dinara, dobijena su na konkursu Pokrajinskog sekretarijata za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama.

Nakon Srpskog narodnog pozorišta i "Madlenijanuma", Kulturni centar Zrenjanina je treća ustanova kulture u Srbiji u kojoj će biti instalirana oprema najsavremenijih performansi.

Nabavkom ove opreme, biće omogućena realizacija šireg spektra aktivnosti i bolje produkcijske mogućnosti za sva dešavanja u velikoj sali, kao i savremen, interaktivan pristup promociji događaja.

Dosadašnji produkcijski zahtevniji događaji kao što su koncerti filharmonije, horski festivali i slični događaji dobiće na kvalitetu audio-vizuelnog predstavljanja, a filmske projekcije će dobiti tzv. „kružni zvuk“, čime će biti kompletirano opremanje sale za bioskopske projekcije, započeto 2017. nabavkom bioskopskog platna i nastavljeno 2019. kupovinom najsavremenijeg laserskog projektora.

Unapređenjem tehničko-tehnoloških kapaciteta, stvaraju se preduslovi za dalji razvoj programa Kulturnog centra Zrenjanina, ali i drugih aktivnosti kao što su kongresni i konferencijski turizam. Predviđeno je da se sistem pusti u probni rad 2. oktobra 2022. godine.

Sadašnji izgled Velike sale:

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

izvor: zrenjanin.rs

Grad Zrenjanin je sufinansirao projekat „Za grad koji volimo“ a stavovi u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Grada Zrenjanina.

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022