KSR Banat najavio učešće na Svetskom prvenstvu u Bugarskoj !

Zrenjanin - KSR Banat

Kako smo saznali od Maria Jovanova, šampiona Banata za 2021. god, fider tim ribolovačkog kluba Banat, nastupiće na 4. Svetskom prvenstvu za klubove koji se održava na veslačkoj stazi u u Bugarskom gradu Plovdiv 23. i 24. Oktobra.

Za ekipu Banata nastupiće članovi ovog kluba Milan i Mario Jovanov, Igor Janjić i trener Dragan Glogovac, pojačani našim uspešnim takmičarima Milošem Pavličevićem i Sašom Cuckićem iz klubova MGP Obrenovac odnosno Nišave iz Niša kao i drugim trenerom Aleksandrom Stevovićem iz Obrenovca.

Posle velikih organizacionih priprema, ekipa kreće u nedelju na put kako bi se tokom petodnevnih treninga što bolje pripremila za nastupajuće takmičarske dane.

Na ovom Svetskom prvenstvu nastupiće 34 najboljih klubova iz cele Evrope.

Članovi kluba upućuju posebnu zahvalnost velikim prijateljima kluba, Aleksandru Stevoviću, vlasniku ribolovačkog brenda „AS cage feeders“ i prodavnice ribolovačke opreme AS iz Obrenovca, proizvođaču primame za ribolov „GoldenFish“ Draganu Spasiću iz Niša, kao i kompaniji „FishingWorld“ iz Beograda koji su nesebično potpomogli učešće kluba na ovom prestižnom prvenstvu.

Trudićemo se da vas tokom prvenstva informišemo o pripremama i nastupu ekipe Banata.

Za više informacija možete da pratite njihovu klupsku FB stranicu KSR „Banat“ Zrenjanin Feeder Fishing Team

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px