Članovi kluba iz Zrenjanina, sledeće nedelje u Bugarskoj jurišaju na zlAtnu medalju !

Zrenjanin - KSR Banat

Kako smo saznali od Maria Jovanova, šampiona Banata za 2021. god, fider tim ribolovačkog kluba Banat, nastupiće na 4. Svetskom prvenstvu za klubove koji se održava na veslačkoj stazi u u Bugarskom gradu Plovdiv 23. i 24. Oktobra.

Za ekipu Banata nastupiće članovi ovog kluba Milan i Mario Jovanov, Igor Janjić i trener Dragan Glogovac, pojačani našim uspešnim takmičarima Milošem Pavličevićem i Sašom Cuckićem iz klubova MGP Obrenovac odnosno Nišave iz Niša kao i drugim trenerom Aleksandrom Stevovićem iz Obrenovca.

Posle velikih organizacionih priprema, ekipa kreće u nedelju na put kako bi se tokom petodnevnih treninga što bolje pripremila za nastupajuće takmičarske dane.

Na ovom Svetskom prvenstvu nastupiće 34 najboljih klubova iz cele Evrope.

Članovi kluba upućuju posebnu zahvalnost velikim prijateljima kluba, Aleksandru Stevoviću, vlasniku ribolovačkog brenda „AS cage feeders“ i prodavnice ribolovačke opreme AS iz Obrenovca, proizvođaču primame za ribolov „GoldenFish“ Draganu Spasiću iz Niša, kao i kompaniji „FishingWorld“ iz Beograda koji su nesebično potpomogli učešće kluba na ovom prestižnom prvenstvu.

Trudićemo se da vas tokom prvenstva informišemo o pripremama i nastupu ekipe Banata.

Za više informacija možete da pratite njihovu klupsku FB stranicu KSR “Banat” Zrenjanin Feeder Fishing Team

Ostavite komentar ovde...

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *