Kreativni centar ,,Dečije carstvo“ u subotu održao drugu radionicu na „Korzo fest-u“ grupa „Legende“ za kraj večeri [FOTO]

Zrenjanin - Kreativni centar "Dečije carstvo"

U sklopu manifestacije “Korzo fest”, koja je počela u petak, Kreativni centar ,,Dečije carstvo“ održao je u subotu na platou u glavnoj ulici ispred bivše “Robne kuće” drugu radionicu na temu “Volim Zrenjanin!”.

Učestvovalo je više od 60 dece koja su, zajedno sa vaspitačicom Plećaš Bosom imala zadatak da kroz svoje prelepe radove pokažu ljubav prema svom gradu Zrenjaninu. Deca i njihovi roditelji su bili oduševljeni što u našem gradu ima ovakvih radionica, a deca su i ovoga puta uživala u radionici.

Iz Kreativnog centra “Dečije carstvo“ najavljuju da će u toku manifestacije Korzo fest biti još 4 radionice za decu, a u razgovoru sa vaspitačicom Bosom saznajemo da ovakve i slične radionice organizuju tokom čitave godine u “Dečijem carstvu”.

U 19.30 časova ispred zgrade „Vodotornja“ glumac Narodnog pozorišta „Toša Jovanović“ Jovan Caran ponovo je održao nezaboravnu predstavu za decu, u kojoj su i sama deca imala svoje zapažene uloge.

Na kraju večeri oko 21:30 časova na oduševeljenje mnogobrojne publike, nastupila je grupa „Legende“ a ređali su se njihovi dobro poznati hitovi kao što su “Moja si”, “Zbog tebe”, “Točak života”, i još mnogo drugih…

Za razliku od prošle radionice, ovoga puta su svoj štand imali i članovi udruženja „Zelene šape“, s za pohvalu je što su se svi naši sugrađani, od 7 do 77, rado zaustavljali, upućivali reči podrške i ostavljali donacije kako bi pomogli rad ovog udruženja.

Na istom mestu, svoju slikarsku radionicu sa malom decom imao je i čuveni zrenjaninski slikar Viorel Flora i njegov prijatelj, takođe umetnik, Kira Radenkov.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pratite nas i na portalu

Najnovije vesti - Naslovi.net

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022