U toku je uskršnja akcija “Korpa solidarnosti” kompanije Gomex i Rotarakt kluba Zrenjanin [FOTO]

Zrenjanin – Korpa solidarnosti

Podelite vest

Tradicionalna, uskršnja „Korpa solidarnosti“ u supermarketu “Total” počela je jutros u 10 časova i trajaće još par sati, tačnije do 16 časova, pa ako ste raspoloženi da učinite današnje dobro delo, imate još vremena. A kako je bilo jutros, pogledajte u fotogaleriji koju je zabeležio fotograf portala volimzrenjanin.com

korpa solidarnosti gomex zrenjanin 001
Korpa solidarnosti, Gomex april 2022
korpa solidarnosti gomex zrenjanin 002
Korpa solidarnosti, Gomex april 2022

Inače, kompanija Gomex i predstavnici Rotarakt kluba iz Zrenjanina već dugi niz godina organizuju humanitarnu akciju pod nazivom “Korpa solidarnosti” na koju se odazove veliki broj građana i svako po svojoj mogućnosti doda po koji proizvod…

Akcija koja se organizuje dva puta godišnje, pred uskršnje i božićne praznike, ima za cilj da se zajedno sa potrošačima prikupi što veći broj osnovnih životnih namirnica namenjenih socijalno ugroženim porodicama sa velikim brojem dece.

korpa solidarnosti gomex zrenjanin 011
Aleksandar Solomun, Gomex

Korpa solidarnosti je akcija koja se održava već više od 10 godina u kontinuitetu i verujem da je dobro poznata velikom broju naših sugrađana. 

Ove godine i svake predhodne uoči Božića i Uskrsa, imamo korpu solidarnosti gde će građani Zrenjanina imati prilku da budu humani i pomognu onima kojima je to najpotrebnije, a to su porodice sa malim primanjima i velikim brojem dece školskog uzrasta.

Svi građani koji to žele mogu podržati ovu akciju tako što će kupiti neki proizvod više nego što im je potrebno, i prilikom izlaska iz supermarketa Total odložiti u ovu veliku korpu koja se simbolično zove “Korpa solidarnosti”, iznos nije bitan i svaka donacije je dobrodošla, rekao je za portal volimzrenjanin.com Aleksandar Solomun marketing menadžer kompanije “Gomex”.

korpa solidarnosti gomex zrenjanin 003
Korpa solidarnosti, Gomex april 2022
korpa solidarnosti gomex zrenjanin 004
Korpa solidarnosti, Gomex april 2022

Akcija “Korpa solidarnosti” je tradicionalna akcija koju Rotarakt klub Zrenjanin sprovodi zajedno sa kompanijom Gomex već 11. godinu za redom, a osnovni cilj akcije jeste prikupljanje osnovnih namirnica za potrebe domaćinstva koje ljudi mogu donirati na izlazu iz Gomex Totala gde će se nakon završetka pakovati veliki paketi i sva roba donirati porodicama koje su materijalno ugrožene i imaju veći broj dece. Sve zavisi od kolličine namirnica koje prikupimo, a trudimo se da to budu solidni i veći paketi, ali mogu slobodno reći da odprilike 5 do 7 porodica na kraju dobije svoj paket pomoći, rekla je Milica Matić, generalni sekretar Rotarakt kluba Zrenjanin.

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px